Uw ruimte perfectioneren: badkamerrenovaties

Binnen 1 dag
Spoedservice

Weg met lekkages
Permanente oplossing

Onze werkgebieden

Voor rioolwerkzaamheden kom je bij ons op het adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om deze afvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden.

Bekijk meer

Onze experts bereiken alleen professionele kwaliteit.

See More

Bekijk meer

Ook badkamer- en toiletrenovaties verzorgen wij binnen onze dienstverlening.

Bekijk meer

Badkamer en wc renovatie

Uw badkamer en wc zijn belangrijke ruimtes in uw huis. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een plek waar u kunt ontspannen en genieten. Als uw badkamer of wc toe is aan een opknapbeurt, dan is renovatie een goede optie.

Ontdek de kunst van het omtoveren van je badkamer tot een stijlvolle en functionele oase. Verken de nieuwste trends, ontwerpidëeen en deskundige tips om een badkamerrenovatie te starten die zowel je ruimte als je dagelijkse routine verbetert.

Betrouwbare industriële onderhoudsdiensten

Waarom renoveren?
Er zijn verschillende redenen om uw badkamer of wc te renoveren. Misschien is uw badkamer of wc verouderd en heeft u behoefte aan een nieuwe look. Of misschien is uw badkamer of wc niet meer functioneel en wilt u hem aanpassen aan uw behoeften.
Wat zijn de mogelijkheden?
De mogelijkheden voor badkamer en wc renovatie zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een complete renovatie, waarbij alles wordt vernieuwd, of voor een gedeeltelijke renovatie, waarbij u alleen de onderdelen vervangt die aan vervanging toe zijn
Wij helpen u graag?
 
Wij zijn een loodgietersbedrijf met jarenlange ervaring in badkamer en wc renovatie. Wij kunnen u helpen bij het maken van een plan en het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfecte afwerking.

Lekkage in huis?

Laat het snel oplossen en voorkom verdere schade.

Direct contact!

Bel naar +31 6 81 36 97 19, en kom direct in contact met een lodgieter in de buurt

24/7 Spoedservice

De spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar, ook in weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerk. Met een streven naar uitmuntendheid biedt ons ervaren team een ​​breed scala aan loodgietersdiensten, van het verhelpen van lekken en reparaties tot complete installatie van loodgieterssystemen.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Ontwerp uw droombadkamer

In dit gedeelte duiken we in de creatieve aspecten van uw badkamerrenovatie, waarbij we ontwerpkeuzes, indelingsoverwegingen en materialen onderzoeken die uw visie werkelijkheid zullen maken.

Het Ontwerpen van Jouw Droom Badkamer: Het Creëren van Jouw Persoonlijke Oase

Je badkamer, vaak een kleine maar intieme ruimte in je huis, kan worden omgetoverd tot een persoonlijk toevluchtsoord door doordacht ontwerp en zorgvuldige planning. Het ontwerpen van jouw droom badkamer is een spannende en lonende reis die je de mogelijkheid biedt om jouw unieke stijl en voorkeuren in elk aspect van deze essentiële ruimte te verweven. Of je nu een volledige make-over of een subtiele opfrissing plant, hier is een diepgaande verkenning van essentiële overwegingen en deskundige tips om je te helpen jouw droom badkamer tot leven te brengen:

1. Definieer Je Visie:

  • Esthetische Stijl: Begin met het voorstellen van de algehele esthetiek van jouw droom badkamer. Is het strak en modern, rustiek en gezellig, of misschien een combinatie van verschillende stijlen die bij je passen?
  • Functionaliteit: Denk na over hoe jouw badkamer in jouw dagelijks leven past. Wat zijn je behoeften en routines? Zorg ervoor dat jouw ontwerp naadloos op ze aansluit.
  • Kleurenpalet: Kies kleuren die niet alleen je oog plezieren maar ook ontspanning en sereniteit bevorderen. Kleurenpsychologie kan een grote rol spelen bij het instellen van de juiste sfeer.
  • Luxe Elementen: Denk na over de verwennende elementen die je zou willen opnemen. Dit kan onder meer een regendouche, een vrijstaand ligbad, vloerverwarming of zelfs slimme huis technologie zijn.

2. Indeling en Stroom:

Een efficiënte indeling en een goed doordachte verkeersstroom zijn essentieel voor een functionele badkamer:

  • Plaatsing van Sanitair: Plaats de sanitaire voorzieningen zoals het toilet, de wastafel en de douche zorgvuldig om de ruimte en toegankelijkheid te maximaliseren. Een goed doordachte indeling kan een aanzienlijk verschil maken.
  • Opbergoplossingen: Overweeg ingebouwde schappen, wastafelkasten of kasten om jouw badkamer georganiseerd en rommelvrij te houden.
  • Natuurlijk Licht: Het incorporeren van natuurlijke lichtbronnen, zoals ramen of dakramen, verheldert niet alleen de ruimte maar creëert ook een gastvrije sfeer.

3. Selectie van Materialen:

Kies materialen die niet alleen bijdragen aan de esthetiek van jouw badkamer maar ook duurzaamheid en gemak van onderhoud bieden:

  • Vloerbedekking: Kies voor waterbestendige opties zoals porseleinen tegels, luxe vinyl of afgedicht natuursteen. Deze materialen combineren stijl met praktisch nut.
  • Wandafwerking: Wandtegels zijn niet alleen functioneel, ze beschermen tegen vocht, maar bieden ook mogelijkheden voor decoratieve accenten. Overweeg patronen, texturen of accenttegels.
  • Werkbladen: Selecteer oppervlakken zoals kwarts of graniet die zowel visueel aantrekkelijk zijn als bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.

4. Sanitair en Armaturen:

Upgrade jouw badkamer armaturen om zowel functionaliteit als stijl te verbeteren:

Navigeren door het renovatieproces

Navigeren door het renovatieproces

 

Hier begeleiden we u door de praktische stappen voor het uitvoeren van uw badkamerrenovatie, inclusief sloop-, loodgieters- en elektriciteitswerk, installatie en afwerking, zodat u verzekerd bent van een naadloze transformatie van uw ruimte.

Het Navigeren van het Renovatieproces: Jouw Badkamerdromen tot Leven Brengen

Zodra je jouw droom badkamer hebt bedacht en elk detail hebt gepland, is het tijd om te beginnen aan de spannende reis om jouw visie werkelijkheid te maken. Het navigeren van het renovatieproces omvat verschillende belangrijke stappen, die elk een cruciale rol spelen bij het verwezenlijken van de badkamer waar je altijd van gedroomd hebt. Hier is een uitgebreide gids om je te helpen dit renovatieproces met vertrouwen en succes te doorlopen:

Het Canvas Schoonmaken: De eerste stap omvat het verwijderen van bestaande voorzieningen, tegels en vloeren om een schone basis te creëren. Deze fase zet het podium voor jouw nieuwe badkamer.

Upgraden en Aanpassen: Als jouw renovatie wijzigingen aan de loodgieterij of elektrische systemen omvat, is dit het moment om die aanpassingen te maken. Zorg ervoor dat de nieuwe indeling overeenkomt met jouw ontwerpplan en functionaliteitsbehoeften.

5. Kwaliteitscontrole en Inspecties:

Grondige Beoordeling: Voordat je jouw renovatie als voltooid beschouwt, is het essentieel om kwaliteitscontrolechecks uit te voeren. Zorg ervoor dat alle voorzieningen goed functioneren en dat er geen problemen zijn met de loodgieterij, elektrische systemen of structurele integriteit.

Geen Spoor Achterlaten: Na een succesvolle renovatie zullen professionals de bouwafval opruimen en het afval op verantwoorde wijze verwijderen, waardoor jouw nieuwe badkamer brandschoon en klaar is voor gebruik achterblijft. 

Jouw Goedkeuring Telt: Voordat je jouw renovatie officieel als voltooid beschouwt, maak je een laatste rondleiding om ervoor te zorgen dat elk detail overeenkomt met jouw visie. Los eventuele kleine problemen of aanpassingen op indien nodig.

Consultatie en Communicatie: Gedurende het hele renovatieproces handhaaf je een open communicatie met jouw aannemer of ontwerper. Adressseer eventuele zorgen snel en werk samen om jouw gewenste resultaat te bereiken.

Rosa Otting
Rosa Otting
2023-08-30
Lekkende Kraan goed vervangen. Ik ben er blij mee.
Pieter Hulst
Pieter Hulst
2023-08-29
Wadi heeft me heel fijn geholpen. We hadden een lekkende douchekraan in de badkamer. Het probleem bleek in een s-koppeling te zitten, die in de muur vastzat. Dat was niet direct te verhelpen, maar de volgende dag kwam hij tussen 2 klussen door al terug om het werk af te maken. Helemaal tevreden!
Chantal Huttenhuis
Chantal Huttenhuis
2023-08-18
Radiator probleem
L Jansen
L Jansen
2023-08-17
Ik had een toiletpot die maar bleef lekken. Wadi kwam meerdere keren terug en probeerde alles, totdat de lekkage van de toilet verholpen was. Heel fijn!
Michiel Patijn
Michiel Patijn
2023-08-09
Verstopping urinoir
Jack Spit
Jack Spit
2023-08-04
Heel erg klantgericht en topservice. Dank je Wadi
Marianne Stadlander
Marianne Stadlander
2023-08-03
Kraan goed vervangen. Prettige service en vriendelijke loodgieter!
S. C.
S. C.
2023-07-29
Wadi van Loodgieter Utrecht Extrahanden heeft ons toilette- en badverstopping snel verholpen in het weekend. Hij is zeer bekwaam en heel vriendelijk!
Sven Sloof
Sven Sloof
2023-07-28
Lekkage aan de radiator opgelost. In prima handen
Ank Brouwer
Ank Brouwer
2023-07-26
Keukenkraan vervangen. Snelle en goede service

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Of u nu een kleine reparatie of een grotere installatie nodig heeft, bij ons bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare service die aan uw behoeften voldoet, ondersteund door uitstekende klantbeoordelingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw loodgietersproblemen op te lossen!