Loodgieter Breukelen

Loodgietersklussen kunnen enige zorgen opleveren. Wij bij ExtraHanden Loodgieter Maarssen weten precies hoe dat voelt. Van een lekkage tot een verstopte afvoer en van leidingwerk tot het monteren van sanitair. Wat voor klus het ook is, wij staan voor u klaar!
Loodgieter Utrecht

DESKUNDIG

KWALITEIT

Loodgieter Utrecht

BETROUWBAAR

ALTIJD BEREIKBAAR

Welkom bij Extrahanden Loodgieter Breukelen!

U kunt bij ons terecht voor verschillende projecten in en rond Maarssen, variërend van kleine reparaties tot grote complexe projecten. Ons team staat voor u klaar!

Bij Extrahanden Loodgieter streven we naar perfectie van begin tot eind en werken we uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij staat de behoefte van de klant centraal.

Eerst nog even appen? Stuur gemakkelijk een berichtje via de knop hieronder!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Extrahanden Loodgieter zijn we gespecialiseerd in verschillende klussen. Bekijk hier waarvoor u bij ons terecht kunt in Breukelen.

Tevreden klanten
110 +
Loodgieter Utrecht
Klussen uitgevoerd
1110 +

Riolering

Onze loodgieters kunnen u helpen met verschillende taken met betrekking tot riolering. Zo kunnen wij het riool inspecteren door middel van een camera. Met deze camera kunnen wij nauwkeurig uw rioleringssysteem bekijken en beoordelen op mogelijke problemen zoals scheuren, breuken, verzakkingen en andere schade. Ook kunnen wij een ontstopping van het riool verhelpen, zowel in de keuken als in de badkamer. Daarnaast kunnen wij preventief onderhoud uitvoeren of reparaties verrichten bij u thuis. Wij streven ernaar het probleem zo snel mogelijk te verhelpen om verdere schade te voorkomen.

Lekkages

Een lekkage is een vervelend probleem die zo snel mogelijk opgelost moet worden omdat deze voor schade en gezondheidsrisico’s kan zorgen. Wij kunnen u met allerlei lekkages helpen. Neem gerust contact met ons op om het probleem te bespreken en wij zullen u zo snel mogelijk komen helpen.

Verstoppingen verhelpen

Een verstopping in een afvoer is een vervelend probleem dat u zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Heeft u last van een verstopte gootsteen, toilet, doucheafvoer of riolering? Wij helpen u graag en maken het afvoersysteem weer vrij.

Met spoed een loodgieter in Breukelen nodig?

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Breukelen of omgeving? Onze spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Neem direct contact met ons op via onderstaande knop!

Leidingwerk

Heeft u nieuwe leidingen nodig voor een verbouwing, een nieuwe woning of een ander project, of moeten de leidingen worden verplaatst? Wij kunnen u hier zeker bij helpen. Onze loodgieters hebben ervaring met het leggen van leidingen voor water, gas en afvoer. Deze worden uiteraard volgens de voorschriften geïnstalleerd.

Sanitair installeren

Krijgt u binnenkort een nieuwe badkamer of keuken en zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met de installatie? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het monteren en installeren van allerlei sanitair. Met onze nauwkeurige en professionele aanpak, ondersteund door onze uitgebreide ervaring, kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer of keuken.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel hier je vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.