Alles over gas en water

Binnen 1 dag
Offerte

Veilig en efficient
100% Vakmanschap

Onze werkgebieden

Voor rioolwerkzaamheden kom je bij ons op het adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om deze afvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden.

Bekijk meer

Onze experts bereiken alleen professionele kwaliteit.

See More

Bekijk meer

Ook badkamer- en toiletrenovaties verzorgen wij binnen onze dienstverlening.

Bekijk meer

Uw installatiebedrijf voor gas- en waterleidingen

Ons loodgietersbedrijf is een installateur van gas- en waterleidingen in en rondom de regio Utrecht. Wij gebruiken de beste materialen met de juiste keurmerken voor veilige gas- en/of waterinstallaties in uw woning of bedrijfspand.

installatie kwaliteit: Onze experts bereiken alleen professionele kwaliteit. Betrouwbaarheid is hierbij belangrijk omdat het een belangrijk aspect is van uw veiligheid. Als installateur van gas- en waterleidingen beschikken wij over de juiste certificeringen en keurmerken om de klus bij u thuis of op kantoor te klaren. Wij installeren en onderhouden sanitair binnen en buiten.

Betrouwbare industriële onderhoudsdiensten

Lekt uw sanitair?

Als uw waterleidingen lekken, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Een waterleiding is een drukbehoudleiding. Dit betekent dat de waterleidingen constant onder druk staan ​​door de constante toevoer van water. Lekkende waterleidingen kunnen in veel gevallen voor veel onzichtbare schade zorgen. Lees hier meer over het lek.

Drinkwater

Onze waterleidingen voldoen aan de hoogste gezondheidseisen en hebben de juiste keurmerken. Schoon drinkwater is immers essentieel.

U kunt bij ons terecht voor bijna alles wat met drinkwater te maken heeft. Naast kranen kunt u bij ons ook terecht voor het installeren van drinkwater. Wij zorgen ervoor dat uw drinkwaterinstallaties vakkundig worden aangelegd zoals u van ons gewend bent.

Gasleiding Lekt in huis?

Laat het snel oplossen en voorkom verdere schade.

Direct contact!

Bel naar +31 6 81 36 97 19, en kom direct in contact met een lodgieter in de buurt

24/7 Spoedservice

De spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar, ook in weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerk. Met een streven naar uitmuntendheid biedt ons ervaren team een ​​breed scala aan loodgietersdiensten, van het verhelpen van lekken en reparaties tot complete installatie van loodgieterssystemen.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Gasleiding Repareren

Lekkage Utrecht
Heeft u last van een gaslek of vermoedt u dat er iets mis is met uw gasleiding? Maak u geen zorgen! Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om u te helpen en uw gemoedsrust te herstellen. We begrijpen als geen ander dat een defecte gasleiding een ernstige zaak is en daarom zetten we alles op alles om uw probleem snel en veilig op te lossen.
 
 

Waarom voor ons kiezen?

Veiligheid voorop

Bij gasleidingreparaties is veiligheid onze absolute prioriteit. Onze deskundige loodgieters zijn volledig getraind en gecertificeerd om gaslekkages op te sporen en te repareren. We hanteren de hoogste normen en gebruiken geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat het probleem grondig wordt aangepakt zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Wacht niet langer als u problemen heeft met uw gasleiding. Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team en laat ons u helpen bij het oplossen van het probleem. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons op de eerste plaats, en we beloven dat we geen enkele moeite zullen sparen om uw gasleiding weer in topconditie te krijgen. Vertrouw op de experts – vertrouw op onze loodgietersservice voor al uw gasleidingreparaties!

Snel en efficiënt

Bij gasleidingproblemen is een snelle respons van cruciaal belang. Onze 24/7 noodreparatieservice staat klaar om u te helpen, zelfs buiten kantooruren en in het weekend. We komen zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem te analyseren en de reparatie onmiddellijk uit te voeren, om verdere complicaties te voorkomen.

Ervaren vakmensen

Met jarenlange ervaring in de loodgietersbranche hebben we een uitgebreide kennis opgebouwd van gasleidingen en hun specifieke uitdagingen. Onze vakmensen zijn goed getraind en hebben talloze succesvolle gasleidingreparaties uitgevoerd. U kunt vertrouwen op onze expertise en professionele aanpak.

Geavanceerde technieken

We maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om gasleidingproblemen snel en nauwkeurig te diagnosticeren. Door gebruik te maken van moderne technologie kunnen we efficiënt te werk gaan en onnodige overlast minimaliseren.

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grotere uitdaging, Loodgietersbedrijf ExtraHanden is uw betrouwbare partner voor gasleidingreparaties. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het herstellen van de integriteit en veiligheid van uw gasleiding. Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap voor een probleemloze en duurzame oplossing. Uw gemoedsrust is ons doel!

Gasleiding Verleggen

Gasleiding Verleggen

Bent u van plan uw keuken, badkamer of misschien wel uw hele woning te verbouwen? Moet de huidige gasleiding worden verplaatst om aan uw nieuwe indeling te voldoen? Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden bieden we professionele gasleidingverleggingen die voldoen aan al uw behoeften en zorgen voor een veilige en efficiënte gasvoorziening in uw vernieuwde ruimte.

Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden beschikken we over een team van ervaren en goed opgeleide loodgieters die ruime ervaring hebben met gasleidingverleggingen. We zijn experts in ons vakgebied en kunnen u voorzien van deskundig advies over de beste manier om uw gasleidingen te verplaatsen, rekening houdend met uw specifieke wensen en de veiligheidsvoorschriften.

Veiligheid voorop

Veiligheid is onze hoogste prioriteit bij het verleggen van gasleidingen. Onze vakmensen werken volgens strikte veiligheidsnormen en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de verlegging op een veilige en betrouwbare manier wordt uitgevoerd.

Efficiëntie en precisie

We begrijpen dat een verbouwing al genoeg stress met zich meebrengt, daarom streven we naar efficiëntie en precisie in ons werk. Onze loodgieters gaan zorgvuldig te werk om de gasleidingverlegging vlot en zonder onnodige vertragingen uit te voeren.

Minimale overlast

We begrijpen dat het verleggen van gasleidingen gepaard kan gaan met enige overlast, vooral tijdens een verbouwing. Ons team doet er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken en werkt netjes en georganiseerd, zodat u zo snel mogelijk van uw vernieuwde ruimte kunt genieten.

Concurrerende prijzen

Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden geloven we in eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. We bieden concurrerende tarieven voor onze hoogwaardige diensten, zodat u kunt profiteren van een professionele gasleidingverlegging zonder uw budget te overschrijden.

Klantgerichte aanpak

Onze klanten staan bij ons centraal, en we streven altijd naar 100% klanttevredenheid. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het verleggingsproces aan uw verwachtingen voldoet. Uw tevredenheid is ons ultieme doel.

Bij het verleggen van een gasleiding zijn veiligheid en deskundigheid van het grootste belang. Als gerenommeerd loodgietersbedrijf willen we u graag informeren over de belangrijkste richtlijnen en materialen die we gebruiken bij gasleidingverleggingen.

Richtlijnen voor gasleidingverlegging

Professionele expertise: Het verleggen van een gasleiding is geen klus voor doe-het-zelvers. Onze ervaren loodgieters zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om deze taak veilig en nauwkeurig uit te voeren. We houden ons strikt aan de geldende veiligheidsvoorschriften en bouwvoorschriften om ervoor te zorgen dat uw gasleiding voldoet aan de hoogste normen.

Nauwkeurige planning: Voordat we beginnen met het verleggen van uw gasleiding, stellen we een gedetailleerd plan op. We nemen uw wensen en de indeling van uw woning of bedrijfspand in overweging, terwijl we ervoor zorgen dat de gasleiding op een optimale en veilige locatie wordt geplaatst.

Grondige inspectie: Voordat we de verlegging uitvoeren, voeren we een grondige inspectie uit van uw bestaande gasleidingen. Zo kunnen we eventuele zwakke punten of potentiële problemen identificeren en proactief aanpakken.

Materialen gebruikt bij gasleidingverlegging

Stalen leidingen: Voor gasleidingen wordt vaak staal gebruikt vanwege de hoge weerstand tegen druk en temperatuur. Stalen leidingen zijn duurzaam en veilig voor het transporteren van aardgas.

Koperen leidingen: Koper is een ander veelgebruikt materiaal voor gasleidingen. Het is corrosiebestendig en gemakkelijk te installeren. Koperen leidingen zijn ook geschikt voor het transporteren van aardgas.

Flexibele leidingen: Flexibele leidingen van roestvrij staal worden vaak gebruikt voor kortere afstanden en in situaties waarin een buigzame leiding nodig is.

Drukreducerende kleppen: Om de druk van het gas te regelen, worden drukreducerende kleppen geïnstalleerd. Deze kleppen zorgen ervoor dat de gasdruk in de leiding op een veilig niveau blijft.

Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden nemen we uw gasleidingverlegging serieus. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige en veilige uitvoering van uw project, waarbij we alleen hoogwaardige materialen gebruiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze gasleidingverleggingsservice en hoe we u kunnen helpen bij uw specifieke behoeften. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloze en betrouwbare gasleidingverlegging!

Waterkraan Buiten Aanleggen

Geniet van het gemak van water in uw tuin met een professioneel aangelegde buitenkraan! Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden zijn we experts in het aanleggen van buitenkranen en we staan klaar om uw buitenruimte te voorzien van een handige waterbron.
 
Ontdek waarom een buitenkraan een slimme investering is, hoe onze loodgieters dit realiseren en hoe snel u kunt genieten van deze praktische toevoeging.
 
Waarom Een Buitenkraan

Een buitenkraan biedt tal van voordelen en gemakken voor uw huis en tuin:

Tuinieren: Met een buitenkraan heeft u direct toegang tot water voor het besproeien van uw planten, bloemen en gazon, waardoor u kostbare tijd bespaart en uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Auto Wassen: Het wassen van uw auto wordt een fluitje van een cent met een buitenkraan. Geen gedoe meer met emmers sjouwen, maar snel en efficiënt schoonmaken.

Tuinonderhoud: Het vullen van gieters en sproeiers wordt moeiteloos met een buitenkraan, waardoor u uw planten en bloemen eenvoudig kunt onderhouden.

Watergevechten: Voor de kinderen (en misschien ook voor uzelf!) wordt een watergevecht in de zomer een plezierige en verfrissende activiteit met een buitenkraan.

Onze Professionele Aanpak

Advies op Maat: Onze loodgieters bieden deskundig advies bij het kiezen van de beste locatie voor uw buitenkraan en het type kraan dat het beste bij uw behoeften past.

Graafwerkzaamheden: We graven een put om de waterleiding naar buiten te brengen en maken verbinding met de hoofdwaterleiding van uw huis.

Leidingen en Koppelingen: We installeren hoogwaardige leidingen en koppelingen om een veilige en duurzame aansluiting te garanderen.

Bevestiging Buitenkraan: De buitenkraan wordt professioneel gemonteerd en zorgvuldig getest om lekkages te voorkomen.

Tijd om te Realiseren

Het aanleggen van een buitenkraan is een relatief snelle en efficiënte klus. Afhankelijk van de situatie en de complexiteit van het project, kan het meestal binnen enkele uren tot een halve dag worden voltooid. Onze loodgieters streven ernaar om het werk snel uit te voeren, zodat u zonder vertraging kunt genieten van het gemak van uw nieuwe buitenkraan.

 
Vertrouw Op Onze Buitenkraan Experts!

Kies voor Loodgietersbedrijf ExtraHanden en geniet van het gemak van een goed aangelegde buitenkraan. Onze deskundige loodgieters zorgen voor een probleemloze installatie en een duurzame waterbron voor uw tuin en buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw buitenkraanwensen kunnen realiseren. Met Loodgietersbedrijf ExtraHanden is water in uw tuin binnen handbereik – laat ons u helpen om het maximale te halen uit uw buitenleven!

Waterleiding Aanleggen

Waterleiding Aanleggen

Heeft u nieuwbouwplannen, een renovatieproject, of wilt u gewoon uw huis voorzien van een betrouwbaar en efficiënt watersysteem? Onze ervaren loodgieters zijn dé specialisten in het aanleggen van waterleidingen in huis.

Met Loodgietersbedrijf ExtraHanden bent u verzekerd van hoogwaardige materialen, vakkundig vakmanschap en een naadloze uitvoering van uw project. Ontdek waarom wij uw ideale partner zijn voor waterleidingaanleg en hoe we uw woondromen waarmaken.

Waarom Kiezen voor Professionele Waterleidingaanleg?

Een goed aangelegd watersysteem is essentieel voor uw dagelijkse comfort en gemak in huis. Hier zijn enkele redenen waarom professionele waterleidingaanleg een slimme keuze is:

Betrouwbaarheid: Onze loodgieters gebruiken alleen hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor uw watersysteem bestand is tegen corrosie, lekkages en andere problemen.

Optimale Waterdruk: Met onze expertise zorgen we voor een optimale waterdruk in uw hele huis, zodat u altijd kunt genieten van een krachtige en gelijkmatige waterstroom.

Energiezuinig: Een goed ontworpen en aangelegd watersysteem kan helpen om water- en energieverbruik te verminderen, waardoor u geld bespaart op uw maandelijkse rekeningen.

Maatwerk Ontwerp: Onze loodgieters werken nauw met u samen om een watersysteem te ontwerpen dat perfect aansluit op uw specifieke behoeften en wensen.

 
Onze Vakkundige Aanpak

Grondige Inspectie: Onze loodgieters voeren een uitgebreide inspectie uit van uw huis om de meest geschikte locaties voor waterleidingen te bepalen en eventuele obstakels te identificeren.

Ontwerp en Planning: Op basis van de inspectieresultaten stellen we een gedetailleerd ontwerp en een plan op voor de aanleg van uw waterleidingen.

Professionele Installatie: Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie van de waterleidingen, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technieken en gereedschappen.

Kwaliteitscontrole: Na de installatie voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat uw watersysteem optimaal functioneert en aan al onze hoge normen voldoet.

 
Vertrouw op Onze Waterleidingexperts!

Met Loodgietersbedrijf ExtraHanden kiest u voor een betrouwbare en professionele partner in waterleidingaanleg. Onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en toewijding aan klanttevredenheid maken ons de ideale keuze voor uw project. Of het nu gaat om een kleinere klus of een grootschalig project, wij staan klaar om uw huis te voorzien van een waterleidingsysteem dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Contacteer Ons Vandaag Nog!

Wacht niet langer en laat uw waterleidingaanleg over aan de experts. Neem vandaag nog contact met Loodgietersbedrijf ExtraHanden voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw waterleidingbehoeften. Met onze professionaliteit en vakmanschap zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een optimaal functionerend watersysteem dat uw huis comfortabel en leefbaar maakt. Bij [Naam van het Loodgietersbedrijf] gaan we voor niets minder dan perfectie!

Waterleiding Verleggen

Heeft u een verbouwingsproject, een nieuwe indeling van uw woning of wilt u gewoon uw huis voorzien van een beter passend watersysteem? Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden zijn we experts in het verleggen van waterleidingen in huis.
 
Met onze professionele aanpak en vakkundige loodgieters bent u verzekerd van een naadloze en efficiënte uitvoering van uw project. Ontdek waarom waterleidingen verleggen soms nodig is en hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.
 
 
Lekkage Utrecht
Wanneer Komt Waterleidingen Verleggen voor?

Waterleidingen verleggen is een noodzakelijke ingreep in verschillende situaties, waaronder:

Verbouwing en Renovatie: Bij het herindelen van uw woning, het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer, of het uitbreiden van uw huis, is het vaak noodzakelijk om de waterleidingen te verleggen om aan te sluiten op de nieuwe lay-out.

Nieuwbouwprojecten: Bij de bouw van een nieuw huis moeten de waterleidingen nauwkeurig worden gepland en aangelegd om te voorzien in de behoeften van uw nieuwe woning.

Aanpassen van Leidingwerk: Wanneer uw huidige waterleidingen niet meer voldoen aan uw wensen of ze vertonen tekenen van slijtage, kan het verleggen van de leidingen de oplossing zijn om uw watersysteem te verbeteren.

Oplossen van Problemen: In sommige gevallen kunnen lekkages, lage waterdruk of andere problemen worden opgelost door waterleidingen te verleggen naar een meer geschikte locatie.

Onze Vakkundige Aanpak

Grondige Inspectie: Onze ervaren loodgieters voeren een gedetailleerde inspectie uit om de huidige situatie van uw waterleidingen te beoordelen en de optimale verleggingsplannen te maken.

Ontwerp en Planning: Op basis van de inspectieresultaten stellen we een uitgebreid ontwerp en een gedetailleerd plan op voor het verleggen van uw waterleidingen.

Nauwkeurige Verlegging: Met precisie en vakmanschap verleggen we uw waterleidingen op een zorgvuldige manier, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en de architectuur van uw woning.

Kwaliteitscontrole: Na de verlegging voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat uw watersysteem optimaal functioneert en aan al onze hoge normen voldoet.

Professioneel Verleggen Voor Uw Woongenot!

Met [Naam van het Loodgietersbedrijf] kiest u voor een professionele partner in waterleidingverlegging. Onze expertise, toewijding aan klanttevredenheid en moderne aanpak maken ons de ideale keuze voor uw project. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een grootschalig verleggingsproject, wij staan klaar om uw watersysteem efficiënt en betrouwbaar te realiseren.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Aarzel niet langer en laat het verleggen van uw waterleidingen over aan de experts. Neem vandaag nog contact op met [Naam van het Loodgietersbedrijf] voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw waterleidingverleggingsbehoeften. Met onze deskundigheid en professionele aanpak zorgen we ervoor dat uw watersysteem perfect aansluit op uw woondromen, voor een comfortabel en zorgeloos thuisleven. Bij [Naam van het Loodgietersbedrijf] gaan we voor een waterdichte oplossing!

 
Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Of u nu een kleine reparatie of een grotere installatie nodig heeft, bij ons bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare service die aan uw behoeften voldoet, ondersteund door uitstekende klantbeoordelingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw loodgietersproblemen op te lossen!