Snel je lekkage opgelost hebben?

Binnen 1 dag
Spoedservice

Weg met lekkages
Permanente oplossing

Onze werkgebieden

Voor rioolwerkzaamheden kom je bij ons op het adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om deze afvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden.

Bekijk meer

Onze experts bereiken alleen professionele kwaliteit.

See More

Bekijk meer

Ook badkamer- en toiletrenovaties verzorgen wij binnen onze dienstverlening.

Bekijk meer

Voorkom schade en repareer lekken snel

Het is erg vervelend als er een lekkage is in uw woning of bedrijf aangezien dit voor veel overlast en ongemak kan zorgen. Of het nu gaat om een ​​klein lek of een groot lek, het is belangrijk om geen onderscheid te maken. Een eventuele lekkage kan op korte en lange termijn leiden tot ernstige (water)schade aan materialen en gezondheid (vochtproblemen). In beide gevallen kunnen wij uw lekkage verhelpen. 

Door onze jarenlange ervaring hebben we het lek snel gevonden en snel verholpen. Heeft u vragen over uw situatie, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Betrouwbare industriële onderhoudsdiensten

Lekkage opsporen met thermische camera

Lekkages moeten natuurlijk zo snel mogelijk worden opgespoord. Lekkages opsporen is echter niet altijd eenvoudig. Er kunnen lekken zijn in het plafond, de muren of de vloer. Binnen ons bedrijf zijn onze monteurs vakkundig en vakkundig gekwalificeerd om lekkages op te sporen. We gebruiken verschillende lekdetectietechnieken. In de meeste gevallen gebruiken we speciale thermische camera’s en thermische camera’s. Door het gebruik van deze camera’s is het niet nodig om muren te verwijderen.

Lekkage in huis?

Laat het snel oplossen en voorkom verdere schade.

Direct contact!

Bel naar +31 6 81 36 97 19, en kom direct in contact met een lodgieter in de buurt

24/7 Spoedservice

De spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar, ook in weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerk. Met een streven naar uitmuntendheid biedt ons ervaren team een ​​breed scala aan loodgietersdiensten, van het verhelpen van lekken en reparaties tot complete installatie van loodgieterssystemen.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Lekkende kranen

10 Tips om Verstopping van de Regenpijp te Voorkomen
Geen paniek! Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om u te helpen bij het oplossen van deze vervelende en hardnekkige problemen. Met jarenlange ervaring en professionele expertise zijn wij uw betrouwbare partner in het repareren en vervangen van lekkende kranen. Wij begrijpen als geen ander dat een lekkende kraan zeer hinderlijk kan zijn en een snelle aanpak vereist. In deze tekst zullen wij u niet alleen informeren over onze diensten, maar ook de gevaren van een lekkende kraan belichten en waarom het van groot belang is om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 
 
10 Tips om Verstopping van de Regenpijp te Voorkomen
Ga waterverspilling tegen

Een lekkende kraan lijkt misschien een klein ongemak, maar het kan leiden tot grote problemen als het niet tijdig wordt aangepakt. Het continue druppelen van water kan leiden tot een aanzienlijke verspilling van kostbaar water en een stijging van uw waterrekening. U zult geschokt zijn als u de hoeveelheid water berekent die verloren gaat door een trage druppel gedurende een dag, een week of zelfs een maand. Het is niet alleen verspilling van water, maar ook verspilling van uw hardverdiende geld.

Een lekkende kraan brengt schade toe

Bovendien kan een lekkende kraan leiden tot schade aan uw woning. Het water kan langzaam sijpelen in het aanrecht, de gootsteen of de vloer, waardoor schimmel- en vochtproblemen ontstaan die schade toebrengen aan de structuur van uw huis. Het kan zelfs leiden tot het falen van de onderliggende fundering en de groei van schadelijke micro-organismen die uw gezondheid in gevaar brengen. Daarom is het van uiterst belang om bij het constateren van een lekkende kraan direct actie te ondernemen.

 

Onze professionele loodgieters begrijpen de urgentie van dit probleem en streven ernaar om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn. Wij beschikken over de nieuwste technieken en gereedschappen om het probleem efficiënt en effectief op te lossen. Of het nu gaat om het repareren van een klep, het vervangen van een rubberen ring of het installeren van een nieuwe kraan, wij zorgen ervoor dat uw lekkende kraan snel tot het verleden behoort.

Een blijvende oplossing voor uw lekkende kraan

Bij het oplossen van een lekkende kraan gaan we grondig te werk. Onze vakbekwame loodgieters inspecteren niet alleen de bron van het probleem, maar controleren ook het hele watersysteem om eventuele verborgen lekken te identificeren. Door deze grondige aanpak verminderen we niet alleen het risico op toekomstige lekkages, maar optimaliseren we ook de efficiëntie van uw watersysteem. Dit resulteert in een lagere waterrekening en een duurzamer gebruik van water, wat bijdraagt aan het behoud van ons milieu.

Naast het oplossen van lekkende kranen bieden wij ook een breed scala aan loodgietersdiensten aan. Van het ontstoppen van afvoeren en rioleringen tot het repareren van lekkende leidingen en het vervangen van sanitair, onze loodgieters hebben de expertise om elk probleem aan te pakken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en garanderen kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze diensten.

 

Wacht niet langer met het aanpakken van uw lekkende kraan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons de zorgen van uw lekkende kraan wegnemen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om uw oproep te beantwoorden en een afspraak in te plannen die past bij uw drukke schema. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en streven ernaar om onze diensten snel en efficiënt uit te voeren.

Vertrouw op onze expertise en ervaring als het gaat om het oplossen van lekkende kranen. Wij zijn de loodgieters met oog voor detail en kwaliteit. Neem vandaag nog de eerste stap naar een zorgeloos en waterdicht huis door contact met ons op te nemen.

Lekkende Leidingen

Lekkende Leidingen

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren loodgieter voor het oplossen van lekkende leidingen? Zoek niet verder! Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden hebben we de expertise en het vakmanschap om uw lekkages snel en effectief te verhelpen.

Lekkende leidingen kunnen een groot aantal problemen veroorzaken, variërend van schade aan uw eigendommen tot hogere waterrekeningen. Het is van cruciaal belang om deze problemen snel op te lossen, om verdere schade te voorkomen en uw financiële lasten te verminderen.

Waarom is het belangrijk om lekkende leidingen snel te repareren?
Schade aan uw eigendommen:

Lekkages kunnen leiden tot waterschade aan uw muren, vloeren, meubels en andere eigendommen. Deze schade kan leiden tot onaangename schimmel- en schimmelvorming, wat niet alleen uw gezondheid kan schaden, maar ook de waarde van uw woning kan verminderen. Door snel te handelen en de lekkages te laten repareren, kunt u de schade beperken en uw eigendommen beschermen.

Besparing op waterrekeningen:

Een lekkende leiding kan ongemerkt grote hoeveelheden water verspillen. Dit kan resulteren in torenhoge waterrekeningen, zonder dat u zich realiseert dat lekkages de oorzaak zijn. Door lekkende leidingen snel te laten repareren, kunt u uw waterverbruik efficiënter beheren en onnodige kosten vermijden.

Voorkomen van structurele schade:

Lekkende leidingen kunnen de integriteit van uw huis aantasten. Water kan door muren sijpelen, waardoor het houtwerk wordt aangetast en de stabiliteit van uw constructie in gevaar komt. Het kan leiden tot verzakking van vloeren en zelfs structurele instortingen veroorzaken als het niet op tijd wordt aangepakt. Het snel diagnosticeren en repareren van lekkages zal helpen om de structurele integriteit van uw huis te behouden en onnodige kosten voor grootschalige reparaties te vermijden.

Gezondheidsrisico’s voorkomen:

Lekkende leidingen kunnen leiden tot schimmel- en schimmelgroei. Deze kunnen allergieën en ademhalingsproblemen veroorzaken, vooral bij mensen met astma, kinderen en ouderen. Het vocht dat door de lekkages wordt veroorzaakt, creëert een ideale omgeving voor de groei van bacteriën en ziektekiemen. Door snel in te grijpen en lekkages te repareren, kunt u de gezondheidsrisico’s minimaliseren en een veilige leefomgeving behouden voor uzelf en uw gezin.

Milieuvriendelijkheid:

Lekkende leidingen verspillen niet alleen water, maar ook kostbare hulpbronnen. Water is een waardevol goed en het verminderen van waterverlies is essentieel voor het behoud van deze natuurlijke hulpbron. Door het snel oplossen van lekkages draagt u bij aan een duurzame toekomst en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden begrijpen we hoe belangrijk het is om lekkende leidingen snel en efficiënt op te lossen. Onze professionele loodgieters staan klaar om u te helpen bij het opsporen en repareren van uw lekkages. Met jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis zorgen we ervoor dat uw leidingen grondig worden geïnspecteerd en gerepareerd.

 

We gebruiken geavanceerde technologieën en gereedschappen om de bron van de lekkage nauwkeurig te identificeren, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Onze loodgieters zijn bekend met verschillende soorten leidingmaterialen en kunnen effectieve reparaties uitvoeren, ongeacht het type lekkende leiding dat u heeft.

Rosa Otting
Rosa Otting
2023-08-30
Lekkende Kraan goed vervangen. Ik ben er blij mee.
Pieter Hulst
Pieter Hulst
2023-08-29
Wadi heeft me heel fijn geholpen. We hadden een lekkende douchekraan in de badkamer. Het probleem bleek in een s-koppeling te zitten, die in de muur vastzat. Dat was niet direct te verhelpen, maar de volgende dag kwam hij tussen 2 klussen door al terug om het werk af te maken. Helemaal tevreden!
Chantal Huttenhuis
Chantal Huttenhuis
2023-08-18
Radiator probleem
L Jansen
L Jansen
2023-08-17
Ik had een toiletpot die maar bleef lekken. Wadi kwam meerdere keren terug en probeerde alles, totdat de lekkage van de toilet verholpen was. Heel fijn!
Michiel Patijn
Michiel Patijn
2023-08-09
Verstopping urinoir
Jack Spit
Jack Spit
2023-08-04
Heel erg klantgericht en topservice. Dank je Wadi
Marianne Stadlander
Marianne Stadlander
2023-08-03
Kraan goed vervangen. Prettige service en vriendelijke loodgieter!
S. C.
S. C.
2023-07-29
Wadi van Loodgieter Utrecht Extrahanden heeft ons toilette- en badverstopping snel verholpen in het weekend. Hij is zeer bekwaam en heel vriendelijk!
Sven Sloof
Sven Sloof
2023-07-28
Lekkage aan de radiator opgelost. In prima handen
Ank Brouwer
Ank Brouwer
2023-07-26
Keukenkraan vervangen. Snelle en goede service

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Of u nu een kleine reparatie of een grotere installatie nodig heeft, bij ons bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare service die aan uw behoeften voldoet, ondersteund door uitstekende klantbeoordelingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw loodgietersproblemen op te lossen!