Loodgieter Nieuwegein

Home /Loodgieter Nieuwegein

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is een toonaangevend loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van betaalbare en hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een geweldige reputatie opgebouwd en zijn we er trots op dat we de gemeenschap betrouwbare en professionele loodgietersdiensten kunnen bieden.

Professioneel

Uitgerust

Vertrouwd

24/7 Service

Professioneel

Uitgerust

Vertrouwd

24/7 Service

Wij helpen je met alle loodgieters klussen in Nieuwegein en omgeving.

Een van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf is onze focus op het aanbieden van betaalbare service. We begrijpen dat loodgietersproblemen vaak onverwachts komen en niet altijd binnen het budget passen. Daarom streven we ernaar om onze diensten tegen eerlijke prijzen aan te bieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat al onze klanten toegang hebben tot hoogwaardige loodgietersdiensten, ongeacht hun financiële situatie.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden in Nieuwegein

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht en hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

110 +
Blije klanten
1110 +
Klussen uitgevoerd

Wil je ook gebruik maken van onze diensten?

Naast onze betaalbare service zijn we ook trots op de goede reviews die we hebben ontvangen van onze tevreden klanten. Het is onze topprioriteit om ervoor te zorgen dat al onze klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we leveren. Ons team van ervaren en goed opgeleide loodgieters staat klaar om elk probleem aan te pakken, van lekkende kranen tot verstopte rioleringen en alles daartussenin. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en verwachtingen te begrijpen, en we streven ernaar om hun problemen op te lossen met een professionele aanpak en vakmanschap.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Rosa Otting
Rosa Otting
2023-08-30
Lekkende Kraan goed vervangen. Ik ben er blij mee.
Pieter Hulst
Pieter Hulst
2023-08-29
Wadi heeft me heel fijn geholpen. We hadden een lekkende douchekraan in de badkamer. Het probleem bleek in een s-koppeling te zitten, die in de muur vastzat. Dat was niet direct te verhelpen, maar de volgende dag kwam hij tussen 2 klussen door al terug om het werk af te maken. Helemaal tevreden!
Chantal Huttenhuis
Chantal Huttenhuis
2023-08-18
Radiator probleem
L Jansen
L Jansen
2023-08-17
Ik had een toiletpot die maar bleef lekken. Wadi kwam meerdere keren terug en probeerde alles, totdat de lekkage van de toilet verholpen was. Heel fijn!
Michiel Patijn
Michiel Patijn
2023-08-09
Verstopping urinoir
Jack Spit
Jack Spit
2023-08-04
Heel erg klantgericht en topservice. Dank je Wadi
Marianne Stadlander
Marianne Stadlander
2023-08-03
Kraan goed vervangen. Prettige service en vriendelijke loodgieter!
S. C.
S. C.
2023-07-29
Wadi van Loodgieter Utrecht Extrahanden heeft ons toilette- en badverstopping snel verholpen in het weekend. Hij is zeer bekwaam en heel vriendelijk!
Sven Sloof
Sven Sloof
2023-07-28
Lekkage aan de radiator opgelost. In prima handen
Ank Brouwer
Ank Brouwer
2023-07-26
Keukenkraan vervangen. Snelle en goede service

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Of u nu een kleine reparatie of een grotere installatie nodig heeft, bij ons bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare service die aan uw behoeften voldoet, ondersteund door uitstekende klantbeoordelingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw loodgietersproblemen op te lossen!