Over ons

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden in Utrecht

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is gevestigd in Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleine reparaties, renovaties en complete projecten.

Wij hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Tevreden klanten
110 +
Loodgieter Utrecht
Klussen uitgevoerd
1110 +

Waarom voor ons kiezen?

Betaalbaar

Een belangrijk punt van ons bedrijf is dat wij service aanbieden wat voor iedereen betaalbaar is. Problemen kunnen onverwachts komen, zoals een lekkage in huis. Wij proberen daarom altijd om een eerlijke prijs aan te bieden en hoge kwaliteit zodat ook iemand met een kleiner budget van onze service gebruik kan maken.

Kwaliteit

Naast onze betaalbare service zijn we ook trots op de positieve reviews die wij van onze klanten ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn en wij goed werk leveren. Daarbij vinden wij het belangrijk om goed contact te hebben en te luisteren naar de behoeften en verwachtingen van de klant. Wij doen daarom niks zonder eerst te overleggen.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersklussen kunnen enige zorgen opleveren. Wij bij ExtraHanden Loodgieter begrijpen dat. Van een lekkage tot een verstopte afvoer en van leidingwerk tot het monteren van sanitair. Wat voor klus het ook is, wij staan voor u klaar in verschillende plaatsen en regio’s.

Maak een goede zet IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

Met spoed een loodgieter in Utrecht nodig?

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Utrecht of omgeving? Onze spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bel direct via onderstaande knop!

Telefoon

+31 6 8136 9719‬

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel Hier Je Vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.