Hemelwaterafvoer

Problemen met de riolering of heeft u advies nodig?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken of om direct een offerte aan te vragen.

Voor al uw rioolwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Bekijk meer

 

Snel je lekkage opgelost hebben? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk meer

 

Heb je help nodig bij het monteren van sanitair? Lees snel verder!

Bekijk meer

 

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

 

Het is erg belangrijk om de hemelwaterafvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden. Is dit niet het geval? Dan komen wij u graag helpen.

Bekijk meer

 

Hulp nodig bij gas- en waterleidingen? Neem dan contact met ons op of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

 

Heeft u hulp nodig bij een badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

 

Hemelwaterafvoer

Regenwaterafvoer, vaak goten of regenpijpen genoemd, zorgt ervoor dat regen, hagel en sneeuw naar het riool worden afgevoerd. Het is belangrijk om deze afvoeren schoon en vrij van verstoppingen te houden. Als je in een groene omgeving woont, is de kans groter dat je regenwaterafvoer verstopt raakt door takken en bladeren.

Waarom Voor Ons Kiezen?

Verstopte afvoeren

Door de dakgoten schoon te houden, wordt niet alleen voorkomen dat de afvoer verstopt raakt, maar is het ook geen plek voor ongedierte zich gaat nestelen. Ook kunnen bladeren en puin zich ophopen, en vooral bij warm weer kunnen ze beschimmelen en muggen en vliegen aantrekken. Laat uw dakgoten daarom regelmatig door een loodgieter reinigen en houd deze schoon om verstoppingen en lekkages te voorkomen.

Professioneel

Vanaf het eerste contact proberen wij de klant zo professioneel mogelijk te helpen.

Uitgerust

Wij werken met de beste materialen.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Wij bieden 24-uur service aan, ook in het weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is gevestigd in Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleine reparaties, renovaties en complete projecten.

Wij hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Hemelwaterafvoer Aanleggen

Een goed functionerend regenwaterafvoersysteem is essentieel om je huis of bedrijf te beschermen tegen wateroverlast en waterschade. Onze ervaren loodgieters bieden hoogwaardige, op maat gemaakte diensten voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van efficiënte regenwaterafvoersystemen. Dankzij onze expertise ontvang je duurzame producten die je huis of bedrijf veilig houden en tegelijkertijd milieuvriendelijk.
 
Waarom is een goede hemelwaterafvoer belangrijk?

Een goed werkend hemelwaterafvoersysteem zorgt ervoor dat regenwater veilig en gecontroleerd wordt afgevoerd van het dak en regenpijpen naar het riool of een opslag. Hierdoor worden lekkages, vochtproblemen en schade aan uw woning of bedrijf voorkomen. Daarnaast draagt een goede hemelwaterafvoer bij aan duurzaam waterbeheer door regenwater op te vangen en te hergebruiken voor andere doeleinden, zoals voor de tuin.

De Ligging van de Hemelwaterafvoer

Bij het plaatsen van een hemelwaterafvoer is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren.

Leidingnetwerk: Een goed doordacht netwerk van leidingen, die het water efficiënt van het dak naar de grond leiden, is belangrijk. Daarnaast moet de benodigde capaciteit worden berekend van het afvoersysteem op basis van het oppervlak van het dak en de gemiddelde regenval.

Duurzaamheid: Hou rekening met de materialen die worden gebruikt en of deze bestand zijn tegen weersinvloeden, zoals vorst en hoge UV-straling.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel Hier Je Vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.