Gas en water

Problemen gas- of waterleidingen of heeft u advies nodig?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken of om direct een offerte aan te vragen.

Voor al uw rioolwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk meer

Heb je help nodig bij het monteren van sanitair? Lees snel verder!

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om de hemelwaterafvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden. Is dit niet het geval? Dan komen wij u graag helpen.

Bekijk meer

Hulp nodig bij gas- en waterleidingen? Neem dan contact met ons op of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Heeft u hulp nodig bij een badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

Hulp nodig bij Gas- en waterleidingen?

Of u nu een nieuwe installatie nodig heeft, reparaties moet uitvoeren, of uw bestaande gas- of waterleidingen wilt laten controleren, wij staan elke dag voor u klaar. Onze ervaren loodgieters werken snel, efficiënt en volgens de hoogste veiligheidsnormen. Met onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat uw gas- en waterleidingen in perfecte staat verkeren, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw woning of bedrijfspand. Direct contact opnemen? Klik op onderstaande knop.

Waarom voor ons kiezen?

Lekt uw sanitair?

Een lekkage in het sanitair kan schade en ongemak veroorzaken. Drupjes, vochtplekken en schimmel zijn vaak signalen van een probleem. Het inschakelen van een professioneel loodgietersbedrijf is essentieel om verdere schade te voorkomen en het sanitair snel te repareren. 

Drinkwater

Onze waterleidingen zijn topkwaliteit en hebben de juiste keurmerken, want schoon drinkwater is superbelangrijk.

Bij ons kun je terecht voor bijna alles wat met drinkwater te maken heeft. Naast kranen helpen we je ook met het installeren van drinkwatersystemen. We zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt aangelegd, precies zoals je van ons gewend bent.

Professioneel

Vanaf het eerste contact proberen wij de klant zo professioneel mogelijk te helpen.

Uitgerust

Wij werken met de beste materialen.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Wij bieden 24-uur service aan, ook in het weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is gevestigd in Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleine reparaties, renovaties en complete projecten.

Wij hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Gas- en waterleiding Repareren

Lekkage Utrecht

Heb je een gaslek, lekkage of denk je dat er iets mis is met je water- of gasleiding? Geen zorgen! Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om je te helpen en je weer gerust te stellen. We snappen dat een kapotte gasleiding een serieuze zaak is, daarom doen we er alles aan om je probleem snel en veilig op te lossen.

Gasleiding Verleggen

Gas- of waterleiding Verleggen

Moet je gas- of waterleidingen verlegd worden? Ons loodgietersbedrijf heeft de expertise om dit veilig en efficiënt te doen. Of het nu gaat om een verbouwing of een herindeling van je keuken, wij zorgen ervoor dat je gas- of waterleidingen professioneel worden aangepakt. Vertrouw op ons voor een snelle en betrouwbare service.

Welke materialen zijn er? 

Stalen leidingen:
Stalen leidingen worden gebruikt voor het transport van verschillende vloeistoffen en gassen. Ze zijn stevig, duurzaam en bestand tegen hoge druk en temperaturen, waardoor ze ideaal zijn voor industriële toepassingen, verwarmingssystemen, gasleidingen en waterleidingen. Stalen leidingen zijn ook minder gevoelig voor beschadigingen en slijtage, wat ze een betrouwbare keuze maakt.

Koperen leidingen: 
Koper is een ander veelgebruikt materiaal voor het aanleggen van gasleidingen. Het is corrosiebestendig en gemakkelijk te installeren. Koperen leidingen zijn ook geschikt voor het transporteren van aardgas.

Flexibele leidingen: 
Flexibele leidingen van roestvrij staal worden vaak gebruikt voor kortere afstanden en in situaties waarin een buigzame leiding nodig is.

Drukreducerende kleppen: 
Om de druk van het gas te regelen, worden drukreducerende kleppen geïnstalleerd. Deze kleppen zorgen ervoor dat de gasdruk in de leiding op een veilig niveau blijft.

Waterkraan Buiten Aanleggen

Een buitenkraan is ontzettend handig voor het besproeien van je tuin, het wassen van je auto of het vullen van je zwembad. Ons team van ervaren loodgieters kan snel en vakkundig een buitenkraan voor je aanleggen. We zorgen ervoor dat de installatie netjes en duurzaam wordt uitgevoerd, zodat je zonder gedoe kunt genieten van het gemak van een buitenkraan.
Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel Hier Je Vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.