Lekkage

Problemen met de riolering of heeft u advies nodig?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken of om direct een offerte aan te vragen.

Onze werkgebieden

Voor al uw rioolwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Bekijk meer

 

Snel je lekkage opgelost hebben? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk meer

 

Heb je help nodig bij het monteren van sanitair? Lees snel verder!

Bekijk meer

 

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

 

Het is erg belangrijk om de hemelwaterafvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden. Is dit niet het geval? Dan komen wij u graag helpen.

Bekijk meer

 

Hulp nodig bij gas- en waterleidingen? Neem dan contact met ons op of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

 

Heeft u hulp nodig bij een badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

 

Voorkom schade en repareer lekken snel

 

Lek in je huis of bedrijf? Dat is super vervelend en zorgt voor veel gedoe en ongemak. Of het nu een klein lekje is of een flinke lekkage, het maakt niet uit – alle lekken kunnen op korte of lange termijn grote schade aanrichten aan je spullen en gezondheid (door vochtproblemen). Gelukkig staan wij voor je klaar om je te helpen met elk type lek.

Met jarenlange ervaring vinden en repareren we de lekkage snel. Heb je vragen over jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Waarom voor ons kiezen?

Lekkage opsporen met een thermische camera

Lekkages moeten natuurlijk zo snel mogelijk worden opgespoord. Dit is echter niet altijd eenvoudig, omdat er lekken kunnen zijn in het plafond, de muren of de vloer. Binnen ons bedrijf zijn onze monteurs deskundig en goed gekwalificeerd om lekkages op te sporen. We maken gebruik van verschillende lekdetectietechnieken. In de meeste gevallen gebruiken we speciale thermische camera’s. Door het gebruik van deze camera’s is het niet nodig om muren te slopen.

Lekkage in huis?

Laat het snel oplossen en voorkom verdere schade.

Direct contact!

Bel naar +31 6 81 36 97 19, en kom direct in contact met een lodgieter in de buurt

24/7 Spoedservice

De spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar, ook in weekend.

Professioneel

Vanaf het eerste contact proberen wij de klant zo professioneel mogelijk te helpen.

Uitgerust

Wij werken met de beste materialen.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Wij bieden 24-uur service aan, ook in het weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is gevestigd in Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleine reparaties, renovaties en complete projecten.

Wij hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Lekkende kranen

Lekkage Utrecht
Heeft u last van een lekkage? Geen paniek! Ons team van ervaren loodgieters staat klaar om u te helpen. Met jarenlange ervaring en professionele expertise zijn wij uw betrouwbare partner in het repareren en vervangen van kranen.
Lekkage Utrecht
Ga waterverspilling tegen
 

Een lekkende kraan lijkt misschien onschuldig, maar het kan een behoorlijke hoeveelheid water verspillen. Een kraan die elke seconde druppelt, kan tot wel 20 liter water per dag verspillen. Dat is meer dan 7.000 liter per jaar! Naast de verspilling van een kostbare hulpbron kan dit ook leiden tot hogere waterrekeningen. Het is dus belangrijk om een lekkende kraan zo snel mogelijk te repareren. Zelfs kleine reparaties kunnen een groot verschil maken in het verminderen van waterverspilling en kosten.

Een lekkende kraan brengt schade toe
Een lekkende kraan kan meer schade veroorzaken dan je denkt. Naast de verspilling van water en hogere rekeningen, kan het voortdurende druppelen leiden tot waterschade aan je gootsteen, aanrecht of vloer. Op den duur kan dit schimmelgroei en houtrot veroorzaken, wat duur en lastig te repareren is. Het is dus belangrijk om een lekkende kraan meteen te laten repareren om verdere schade te voorkomen.

Lekkende Leidingen

Lekkage Utrecht

Lekkende Leidingen

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor je lekkende leidingen? Zoek niet verder! Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden fixen we je lekkages snel en effectief.

Lekkende leidingen kunnen veel problemen veroorzaken, van waterschade tot hogere rekeningen. Los het snel op om verdere schade en kosten te voorkomen!

 

Waarom is het belangrijk om lekkende leidingen snel te repareren?

Schade aan uw eigendommen:

Een lek kan snel uitbreiden en ernstige schade veroorzaken aan muren, vloeren en meubels.

Besparing op waterrekeningen:

Een lekkende leiding verspilt water, wat resulteert in hogere kosten.

Voorkomen van structurele schade:

Langdurige lekkages kunnen de fundering en structuur van je huis aantasten, wat dure reparaties met zich meebrengt.

Gezondheidsrisico’s voorkomen:

Vocht kan leiden tot schimmelgroei, wat schadelijk is voor de gezondheid.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel Hier Je Vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.