Riolering

Problemen met de riolering of heeft u advies nodig?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken of om direct een offerte aan te vragen.

Voor al uw rioolwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk meer

Heb je help nodig bij het monteren van sanitair? Lees snel verder!

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om de hemelwaterafvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden. Is dit niet het geval? Dan komen wij u graag helpen.

Bekijk meer

Hulp nodig bij gas- en waterleidingen? Neem dan contact met ons op of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Heeft u hulp nodig bij een badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

Problemen met het riool?

Voor rioolwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom goed advies geven. Een goede riolering is erg belangrijk om verstoppingen en beschadigingen te voorkomen. De juiste aanleg van rioolbuizen is daarbij belangrijk. Door het riool op de juiste manier op het talud aan te leggen, kan verzakking worden voorkomen, waardoor de kans op beschadiging en verstopping wordt verkleind.

Heb je een nieuw rioolgedeelte nodig of moet er een deel worden verplaatst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via onderstaande knop.

Waarom voor ons kiezen?

Een schoon riool

Woningen hebben ongeveer om de vijf jaar te maken met verstoppingen. Voedselresten en wasmiddelen hopen zich vaak op, zoals in de gootsteen of douche waardoor het water niet meer goed kan weglopen. Preventief reinigen van de riolering kan deze problemen voorkomen. Kleine verstoppingen worden verwijderd voordat ze wateroverlast en stankoverlast kunnen veroorzaken. 

Beschadigd riool?

Vermoed je dat het riool beschadigd is? Neem dan snel contact met ons op. Het kan zijn dat het riool is gaan lekken. Dit kan leiden tot onaangename geuren en materiële schade aan uw woning. Met onze speciale endoscopische camera weten wij snel wat er aan de hand is in het riool.

Riool verstoppingen

Een verstopt toilet, douche of keukenafvoer is altijd vervelend. Vooral het feit dat het water niet weg kan of de gootsteen of het toilet zelfs overloopt maakt de sanitaire voorzieningen onbruikbaar. Het leidt tot slechte levensomstandigheden en gebrek aan noodzakelijk comfort. Daarom is het goed om dit probleem direct te laten oplossen. Je kan problemen de verstopping zelf te verwijderen. Als dit niet lukt, moet er toch professioneel hulp worden ingeschakeld.

Professioneel

Vanaf het eerste contact proberen wij de klant zo professioneel mogelijk te helpen.

Uitgerust

Wij werken met de beste materialen.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Wij bieden 24-uur service aan, ook in het weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is gevestigd in Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleine reparaties, renovaties en complete projecten.

Wij hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Riolering Vervangen

Loodgieter Utrecht
Heeft u te maken met terugkerende rioolverstoppingen, onaangename rioolgeuren of opkomend vocht in uw tuin? Dan is het hoog tijd om uw riolering te laten vervangen! Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden zijn we gespecialiseerd in het vervangen van rioleringen rondom het huis. We staan klaar om uw rioleringsproblemen op te lossen en uw woning te beschermen tegen ongewenste complicaties. 
 
 
Loodgieter Utrecht
Waarom Uw Riolering Vervangen?

Er zijn verschillende redenen waarom het vervangen van uw riolering verstandig is.

Regelmatig last van verstoppingen: Als uw riool regelmatig verstopt raakt, kan dit duiden op een structureel probleem in de riolering, zoals wortelgroei, verzakkingen of breuken.

Geuren: Als er regelmatig een nare geur uit het riool komt, kan dit wijzen op een scheur of lekkage in de leidingen waardoor gassen ontsnappen. 

Verouderde leidingen: Oudere rioleringssystemen zijn vaak gemaakt van materialen die na verloop van tijd kunnen verslechteren, zoals gietijzer of klei. Moderne materialen zoals PVC zijn duurzamer en minder vatbaar voor schade.

Onze werkwijze

Grondige inspectie: We starten met een grondige inspectie van uw huidige rioleringssysteem om het probleem vast te stellen.

Advies op maat: Onze medewerkers zullen u uitgebreid adviseren over de beste oplossing dat past bij het probleem en we bespreken welke materialen het meest geschikt zijn. 

Vervanging: Onze ervaren loodgieters voeren de vervanging uit met precisie en vakmanschap. We zorgen voor minimale overlast en een snelle, efficiënte uitvoering.

Materialen van kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor uw nieuwe riolering, waardoor u verzekerd bent van duurzame resultaten en langdurige probleemloze afvoer.

Afwerking: Na de installatie zorgen we voor een nette afwerking, waarbij we de graafwerkzaamheden opruimen. Ook  laten we de tuin of het terrein in oorspronkelijke staat achter.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel hier je vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.