Snel je verstopping verholpen hebben?

Binnen 1 dag
Spoedservice

Weg met verstoppingen
Permanente oplossing

Onze vakgebieden

Onze loodgieters kunnen u helpen met verschillende taken met betrekking tot riolering. Met onze jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij u goed helpen.

Bekijk meer

Een lekkage is een vervelend probleem die zo snel mogelijk opgelost moet worden omdat deze voor schade en gezondheidsrisico’s kan zorgen. Wij kunnen u met allerlei lekkages helpen. Neem gerust contact met ons op om het probleem te bespreken en wij zullen u zo snel mogelijk komen helpen.

Bekijk meer

Krijgt u binnenkort een nieuwe badkamer of keuken en zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met de installatie? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

Bekijk meer

Een verstopping in een afvoer is een vervelend probleem dat u zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Heeft u last van een verstopte gootsteen, toilet, doucheafvoer of riolering? Wij helpen u graag en maken het afvoersysteem weer vrij.

Bekijk meer

Het is belangrijk om de hemelwaterafvoer vrij te houden om verstoppingen te voorkomen.

Bekijk meer

Heeft u nieuwe leidingen nodig voor een verbouwing, een nieuwe woning of een ander project, of moeten de leidingen worden verplaatst? Wij kunnen u hier zeker bij helpen. Onze loodgieters hebben ervaring met het leggen van leidingen voor water, gas en afvoer. Deze worden uiteraard volgens de voorschriften geïnstalleerd.

Bekijk meer

Loodgieter ExtraHanden is de expert in het verhelpen van verstoppingen

Heeft u een verstopt toilet of een verstopping in het riool, afvoer, gootsteen of douchegoot? Geen zorgen, onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en komen u graag helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of vragen, of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Een verstopping in het riool is een vervelend probleem en kan leiden tot overstromingen en schade. De oorzaak is meester een ophoping van vuil en vet. Daarnaast kan het ook zorgen voor stankoverlast en gezondheidsrisico’s. Het is daarom noodzakelijk om een professionele loodgieter in te huren om de verstopping te ontstoppen. Na het ontstoppen van het riool, voeren onze loodgieters een grondige reiniging uit om achtergebleven vuil te verwijderen.

Waarom kiezen voor Loodgieter ExtraHanden?

Bij Loodgieter ExtraHanden begrijpen we het belang van het snel oplossen van verstoppingen. We streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen. Onze loodgieters staan daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wilt u direct contact opnemen om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bespreken? Neem dan direct contact op via de onderstaande knop.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen en beschikken over de nieuwste apparatuur, zoals krachtige ontstoppingsmiddelen, hogedrukspuitmachines en inspectiecamera’s. Met deze geavanceerde tools zijn we in staat zelfs de meest hardnekkige verstoppingen effectief te verwijderen.

Verstopping thuis?

Laat het snel oplossen en voorkom verdere schade

Contact opnemen

Bel direct naar +31 6 81 36 97 19 voor een afspraak of om uw wensen te bespreken

24/7 Spoedservice

Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week spoedservice aan

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersklussen kunnen enige zorgen opleveren. Wij bij Loodgieter ExtraHanden begrijpen dat. Van een lekkage tot een verstopte afvoer en van leidingwerk tot het monteren van sanitair. Wat voor klus het ook is, wij staan voor u klaar!

Deskundig

Het team van Loodgietersbedrijf ExtraHanden beschikt over jarenlange ervaring en kennis, van kleine tot grote klussen.

Snel en efficiënt

Sommige klussen moeten snel worden opgelost, bijvoorbeeld bij een lekkage. Daarom werken wij met een strakke planning en moderne apparatuur.

Breed scala aan diensten

Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten aan, van kleine reparaties tot complete renovaties.

24/7 bereikbaar

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Utrecht of omgeving? Onze spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Met spoed een loodgieter in Utrecht nodig om uw verstopping te verhelpen?

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in Utrecht of omgeving? Onze spoedservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Neem direct contact met ons op via onderstaande knop!

Toiletverstopping

Een toiletverstopping is een vervelend probleem wat voor nare geurtjes en schade kan zorgen. Verstoppingen worden meestal veroorzaakt door een ophoping van afvalstoffen, zoals toiletpapier, hygiëne producten of overtollig vet. Het is af te raden zelf aan de slag te gaan met ontstoppingsmiddelen of een ontstoppingsveer, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor de leidingen en het milieu. Schakel altijd een professioneel bedrijf in als u last heeft van een ontstopping. Wij beschikken over de juiste materialen en expertise om het probleem aan te pakken.

Rioolverstopping

Een verstopping in het riool is een vervelend probleem en kan leiden tot overstromingen en schade. De oorzaak is meester een ophoping van vuil en vet. Daarnaast kan het ook zorgen voor stankoverlast en gezondheidsrisico’s. Het is daarom noodzakelijk om een professionele loodgieter in te huren om de verstopping te ontstoppen. Na het ontstoppen van het riool, voeren onze loodgieters een grondige reiniging uit om achtergebleven vuil te verwijderen.

Gootsteen verstopping

Een gootsteen kan verstopt raken door bijvoorbeeld opgehoopt vuil, vet, etensresten of andere voorwerpen. Als de afvoer verstopt raakt, kan het water niet meer goed wegstromen. Het is daarom belangrijk om dit probleem snel op te lossen om verdere schade te voorkomen. Net als bij een rioolverstopping zorgen we ook bij een gootsteenverstopping voor een grondige reiniging om eventueel achtergebleven vuil en vet te verwijderen.

Lekkage Utrecht

Badkamerverstoppingen

Een verstopping in de douche of het bad wordt meestal veroorzaakt door haren, zeepresten, toiletpapier en andere kleine voorwerpen die door het afvoerputje passen. Deze verstopping kan leiden tot een trage afvoer van water, onaangename geurtjes en soms zelfs overstromingen. Het is belangrijk om het afvoerputje onmiddellijk te reinigen. Als dit niet lukt, is het noodzakelijk om een loodgieter om hulp te vragen.

Wat kunt u zelf doen om een verstopping te voorkomen?

Voorkomen is makkelijker dan oplossen! Met de volgende tips voorkomt u een verstopping in uw afvoer.

  1. Gebruik een zeefje over het afvoerputje heen. Ze blijven haren, zeepresten en ander vuil op het zeefje achter en komen ze niet in de afvoer terecht.
  2. Spoel geen vet en olie door de afvoer. Dit kan zorgen voor ophoping in de afvoer en leiden tot een verstopping.
  3. Spoel geen andere producten door de toilet dan toiletpapier.
  4. Laat uw afvoer regelmatig controleren door een loodgieter.
  5. Spoel regelmatig warm water door de afvoer. Het warme water zorgt ervoor dat zeepresten en vuil wegspoelen.

Verstoppingen kunnen ook leiden tot overstromingen als ze niet op tijd worden verholpen. Wanneer het water niet weg kan stromen, hoopt het zich op, wat kan resulteren in waterschade aan uw woning of bedrijf.

Naast dat een verstopping voor schade, vreemde geurtjes en wateroverlast kan zorgen, is een verstopping ook niet prettig voor uw eigen comfort. Het belemmert je dagelijkse werkzaamheden en kan leiden tot frustratie. Het is daarom belangrijk om direct een loodgieter te bellen om uw verstopping te verhelpen zodat u snel weer kan genieten van een goed werkende afvoer.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel Hier Je Vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.