Hulp nodig bij uw riolering?

Binnen 1 dag
Offerte

Rioolservice
Vakkundige kwaliteit

Onze werkgebieden

Voor rioolwerkzaamheden kom je bij ons op het adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om deze afvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden.

Bekijk meer

Onze experts bereiken alleen professionele kwaliteit.

See More

Bekijk meer

Ook badkamer- en toiletrenovaties verzorgen wij binnen onze dienstverlening.

Bekijk meer

Problemen met het riool?

Voor rioolwerkzaamheden kom je bij ons op het adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner. Heeft u een nieuw rioolgedeelte nodig of moet u er een verplaatsen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.
riolen aanleggen

Een goede riolering is erg belangrijk om verstoppingen en beschadigingen te voorkomen. Een goede aanleg van rioolbuizen is bijvoorbeeld belangrijk. Door het riool op de juiste manier op het talud aan te leggen, kan verzakking worden voorkomen, waardoor de kans op beschadiging en verstopping wordt verkleind.

Betrouwbare industriële onderhoudsdiensten

Een schoon riool

Woningen hebben om de vijf jaar te maken met verstoppingen. Voedselresten en wasmiddelen hopen zich vaak op, zoals in gootstenen of douchebakken die niet meer weglopen.

Preventief reinigen van riolen kan vaak veel problemen voorkomen. Kleine verstoppingen worden verwijderd voordat ze wateroverlast en stankoverlast kunnen veroorzaken.

Beschadigd riool?

Vermoedt u dat uw riool beschadigd is? Neem dan snel contact met ons op. Het kan zijn dat uw riool is gaan lekken. Dit kan leiden tot onaangename geuren en materiële schade aan uw woning. Met onze speciale endoscopische camera brengen wij snel de status van uw riolering in kaart.

Riool verstoppingen

Een verstopt toilet, douche of keukenafvoer is altijd vervelend. Vooral het feit dat het water niet weg kan of de gootsteen of het toilet zelfs overloopt maakt de sanitaire voorzieningen onbruikbaar. Het leidt tot slechte levensomstandigheden en gebrek aan noodzakelijk comfort. Daarom is het zeer dringend om dit probleem op te lossen. Als de leidingen verstopt zijn, kunt u toch zelf proberen de leidingen te ontstoppen. Als de riolering verder ontstopt blijft, moet er toch professioneel servicepersoneel worden ingehuurd.

Lekkage in huis?

Laat het snel oplossen en voorkom verdere schade.

Direct contact!

Bel naar +31 6 81 36 97 19, en kom direct in contact met een lodgieter in de buurt

24/7 Spoedservice

De spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar, ook in weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerk. Met een streven naar uitmuntendheid biedt ons ervaren team een ​​breed scala aan loodgietersdiensten, van het verhelpen van lekken en reparaties tot complete installatie van loodgieterssystemen.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Riolering Vervangen

Loodgieter Utrecht
Heeft u te maken met terugkerende rioolverstoppingen, onaangename rioolgeuren of opkomend vocht in uw tuin? Dan is het hoog tijd om uw riolering te laten vervangen! Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden zijn we gespecialiseerd in het vervangen van riolering rondom het huis, en we staan klaar om uw rioleringsproblemen op te lossen en uw woning te beschermen tegen ongewenste complicaties.
 
 
 
Loodgieter Utrecht
Waarom Uw Riolering Vervangen?

Er zijn diverse redenen waarom het vervangen van uw riolering een slimme zet is:

Frequentie van Verstoppingen: Als uw riool regelmatig verstopt raakt, kan dit duiden op ernstige problemen in uw rioleringssysteem. Door het vervangen van uw oude, versleten leidingen kunt u deze frustrerende verstoppingen voorgoed achter u laten.

Verouderde Materialen: Als uw huis een oud rioleringssysteem heeft met verouderde materialen zoals gietijzer of oude PVC-leidingen, kan het zijn dat deze aan vervanging toe zijn. Moderne materialen bieden betere duurzaamheid en verminderen de kans op lekkages en verstoppingen.

Rioolgeur en Gezondheidsproblemen: Een stinkende rioolgeur in en rondom uw huis kan wijzen op een defecte riolering. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen en ongemakken voor u en uw gezin. Het vervangen van de riolering zal deze problemen effectief verhelpen.

Infiltratie van Wortels: Boomwortels kunnen de leidingen binnendringen en ze beschadigen, wat kan leiden tot ernstige verstoppingen en zelfs breuken. Met nieuwe, stevige leidingen kunt u wortelinfiltratie voorkomen.

Verbetering van de Waterafvoer: Een nieuwe riolering zorgt voor een verbeterde waterafvoer, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over overstromingen of waterophoping rondom uw woning.

Onze Vakkundige Werkwijze

Grondige Inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van uw huidige rioleringssysteem om de exacte oorzaak van de problemen vast te stellen.

Advies op Maat: Onze experts zullen u uitgebreid adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. We bespreken welke materialen het meest geschikt zijn voor uw nieuwe riolering.

Professionele Vervanging: Onze ervaren loodgieters voeren de vervanging uit met precisie en vakmanschap. We zorgen voor minimale overlast en een snelle, efficiënte uitvoering van het project.

Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor uw nieuwe riolering, waardoor u verzekerd bent van duurzame resultaten en langdurige probleemloze afvoer.

Nette Afwerking: Na de installatie zorgen we voor een nette afwerking, waarbij we de graafwerkzaamheden opruimen en uw tuin of terrein in de oorspronkelijke staat herstellen.

Professionele Riool Vervanging Begint Hier!

Kies voor Loodgietersbedrijf ExtraHanden en geniet van een probleemloos rioleringssysteem dat uw huis en gezin beschermt tegen rioolverstoppingen en nare geuren. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw rioleringsproblemen aan te pakken en uw huis te voorzien van een betrouwbaar en efficiënt afvoersysteem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw rioleringsbehoeften. Met Loodgietersbedrijf ExtraHanden kunt u rekenen op topkwaliteit en uitstekende service!

Riool Aanleggen

Riool Aanleggen

 

A well-constructed sewer system is the basis for problem-free drainage of wastewater around your home. At Plumbing Company ExtraHanden we are experts in installing sewer systems and we are ready to provide your home with efficient, sustainable and reliable sewerage. Discover why installing a quality sewer system is crucial and how our professional approach can give you peace of mind.

 
 
 
Waarom Uw Riolering Laten Aanleggen?

Er zijn diverse redenen waarom het aanleggen van een riolering van essentieel belang is voor uw huis:

Optimale Afvoer: Een goed ontworpen en aangelegde riolering zorgt voor een optimale afvoer van afvalwater, waardoor u geen last heeft van verstoppingen, overstromingen of nare geuren.

Hygiëne en Gezondheid: Een slecht aangelegde riolering kan leiden tot terugkerende rioolgeur en mogelijk zelfs gezondheidsproblemen. Met een professionele aanleg zorgen we voor een hygiënisch en veilig afvoersysteem.

Preventie van Schade: Een kwalitatieve riolering voorkomt dat afvalwater in de grond sijpelt en schade aan uw woning veroorzaakt, zoals verzakkingen en vochtproblemen.

Duurzaamheid: Onze rioleringsaanleg is gericht op duurzaamheid en langdurige prestaties, waardoor u op lange termijn kosten bespaart en het milieu spaart.

Wettelijke Vereisten: Een goed aangelegde riolering voldoet aan de lokale bouwvoorschriften en helpt u mogelijke boetes of juridische problemen te voorkomen.

Onze Professionele Werkmethode:

Grondige Inspectie: Onze ervaren vakmensen beginnen met een grondige inspectie van uw terrein en huidige afvoersituatie. We beoordelen de omgeving, de grondsoort en uw specifieke behoeften.

Gepersonaliseerd Ontwerp: Op basis van de inspectieresultaten stellen we een gepersonaliseerd ontwerp op voor uw riolering. Hierbij houden we rekening met de optimale locatie, helling en materialen.

Kwalitatieve Materialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen zoals PVC of HDPE voor uw riolering, om duurzame prestaties en een lange levensduur te garanderen.

Deskundige Installatie: Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie van het rioleringssysteem. We graven met precisie sleuven en plaatsen de leidingen met zorg.

Grondige Controle: Na de installatie voeren we een grondige controle uit om ervoor te zorgen dat uw riolering perfect functioneert en aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Uw Betrouwbare Partner in Rioleringsaanleg!

Met Loodgietersbedrijf ExtraHanden kiest u voor een betrouwbare partner in het aanleggen van uw riolering. Onze expertise, hoogwaardige materialen en professionele werkwijze zorgen ervoor dat u kunt genieten van een probleemloze afvoer rondom uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw rioleringsbehoeften kunnen vervullen. Bij [Naam van het Loodgietersbedrijf] streven we naar optimale klanttevredenheid en garanderen we een riolering die voldoet aan uw verwachtingen en aan alle kwaliteitseisen. Investeer in een duurzaam en efficiënt rioleringssysteem – uw huis verdient het!

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Of u nu een kleine reparatie of een grotere installatie nodig heeft, bij ons bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare service die aan uw behoeften voldoet, ondersteund door uitstekende klantbeoordelingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw loodgietersproblemen op te lossen!