Snel je verstopping opgelost hebben?

Binnen 1 dag
Spoedservice

Weg met verstoppingen
Permanente oplossing

Onze werkgebieden

Voor rioolwerkzaamheden kom je bij ons op het adres. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben?Weg met lekkages Permanente oplossing.

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om deze afvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden.

Bekijk meer

Onze experts bereiken alleen professionele kwaliteit.

See More

Bekijk meer

Ook badkamer- en toiletrenovaties verzorgen wij binnen onze dienstverlening.

Bekijk meer

Uw professionele ontstoppingsservice in de regio Utrecht

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Probeer deze problemen niet zelf op te lossen. Wij zijn experts in het oplossen van deze problemen in de regio Utrecht. Neem dan gerust contact met ons op en wij lossen het probleem voor u op.

Wij leveren een totaalpakket aan ontstoppingsdiensten aan particulieren en bedrijven. Bent u met spoed op zoek naar een ontstoppingsspecialist? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij lossen uw snel blokkades op. Verstopte afvoeren zijn vervelend als u uw toilet of gootsteen niet goed kunt gebruiken. Heb jij hier ook last van? Gelieve ons te contacteren. We beloven je te helpen om van deze vervelende blokkades af te komen. Onze dienstverlening is helder en transparant. Wij zetten onze expertise graag voor u in!

Betrouwbare industriële onderhoudsdiensten

Voorkom Verstoppingen en Schade

De gootsteen, doucheafvoer of keukenafvoer zijn het meest vatbaar voor verstoppingen. In de keuken in de vorm van etensresten, in de badkamer in de vorm van haar, zeep en andere cosmetica. Verstoppingen op deze plaatsen beginnen slapend, maar kunnen na verloop van tijd veel problemen veroorzaken, zoals stank, schimmel, kapotte leidingen en zelfs lekkages.

In de keuken zijn verstopte sifons het meest voorkomende probleem. Wij hebben ervaring met het inspecteren van sifons. In de meeste gevallen kunt u dit niet zelf controleren. Daarom raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij hebben het juiste gereedschap om de sifon te monteren (demonteren) en schoon te maken.

Badkamers werken anders en wanneer de doucheafvoer verstopt is, zal de wastafel niet goed functioneren. Douches gebruiken geen sifons, ze gebruiken filters. Dit moet goed worden verwijderd om vuil te verwijderen. Ook in dit geval raden wij u aan om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag verder.

Verstoppingen in huis?

Laat het snel oplossen en voorkom verdere schade.

Direct contact!

Bel naar +31 6 81 36 97 19, en kom direct in contact met een lodgieter in de buurt

24/7 Spoedservice

De spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar, ook in weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerk. Met een streven naar uitmuntendheid biedt ons ervaren team een ​​breed scala aan loodgietersdiensten, van het verhelpen van lekken en reparaties tot complete installatie van loodgieterssystemen.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Professioneel

Wij geven onze klanten een professionele ervaring vanaf het eerste telefoontje.

Uitgerust

Met onze uitgebreide ervaring kunt u ontspannen, wetende dat u in deskundige handen bent.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Onze spoedservice is 24 uur per dag, ook in het weekend, 24 uur per dag actief.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Verstoppingen in Badkamer en WC

Heeft u last van hardnekkige verstoppingen in uw badkamer en wc? Laat ons u helpen om deze vervelende problemen snel en effectief op te lossen! Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en bieden we u ook tips om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
 
Een verstopping in uw badkamer of toilet kan vele oorzaken hebben. Haar, zeepresten, toiletpapier en andere kleine voorwerpen kunnen zich ophopen in uw afvoerleidingen en een verstopping veroorzaken. Dit kan leiden tot problemen zoals een trage afvoer, wateroverlast in uw badkamer, nare geurtjes en in sommige gevallen zelfs overstromingen. Daarom is het van essentieel belang om direct actie te ondernemen zodra u merkt dat er sprake is van een verstopte afvoer.
 
 
Effectieve Manieren om Verstoppingen te Verhelpen

Het snel oplossen van verstoppingsproblemen heeft vele voordelen. Ten eerste zorgt het voor een betere hygiëne in uw woning. Niets is zo onaangenaam als een badkamer of toilet waar water niet of nauwelijks kan weglopen. Dit kan leiden tot stilstaand water, wat weer bacteriële groei en nare geurtjes met zich meebrengt. Door snel in actie te komen en een professional in te schakelen, kunt u deze ongemakken voorkomen en genieten van een frisse en schone badkamer.

Professionele Ontstoppingsdienst: Onze ervaren loodgieters beschikken over geavanceerde apparatuur, zoals ontstoppingsveren en hogedrukspuiten, om verstoppingen in afvoeren en leidingen effectief te verhelpen. We lokaliseren de verstopping en gebruiken de juiste technieken om deze te verwijderen.

Mechanische Reiniging: Bij lichte verstoppingen maken we gebruik van mechanische methoden, zoals ontstoppingsveren en ontstoppingspompen, om vuil en afvalresten te verwijderen en de waterafvoer te herstellen.

Chemische Ontstopping: In sommige gevallen gebruiken we veilige, milieuvriendelijke ontstoppingsmiddelen om vet, zeepresten en organische materialen op te lossen, waardoor de afvoer weer vrij kan stromen.

Camera Inspectie: Om de exacte oorzaak van hardnekkige verstoppingen te achterhalen, maken we gebruik van geavanceerde camera-inspecties. Dit stelt ons in staat om de situatie grondig te analyseren en de meest geschikte oplossing te bieden.

Preventie van Verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen! Met deze eenvoudige tips kunt u verstoppingen in uw badkamer en wc helpen voorkomen:

Gebruik Een Zeefje: Plaats zeefjes over uw afvoeren om haren, zeepresten en andere vuildeeltjes tegen te houden. Dit voorkomt dat ze in de leidingen terechtkomen en verstoppingen veroorzaken.

Vermijd Vetlozing: Gooi geen vet, olie of vetresten in de wc of gootsteen. Deze kunnen stollen en zich ophopen in de leidingen, waardoor de waterstroom wordt belemmerd.

Minimaliseer Vochtige Doekjes: Spoel geen vochtige doekjes of hygiëneproducten door de wc, omdat deze niet gemakkelijk oplossen en verstoppingen kunnen veroorzaken.

Regelmatig Onderhoud: Laat uw afvoeren en riolering regelmatig onderhouden door een professionele loodgieter. Preventief onderhoud voorkomt verstoppingen en verlengt de levensduur van uw leidingen.

 

Verstoppingen kunnen ook leiden tot een verhoogd risico op overstromingen. Als het water niet kan wegstromen door een verstopte afvoer, kan het zich ophopen in uw badkuip, douchebak of toilet. Dit kan leiden tot overstromingen, wat niet alleen voor wateroverlast zorgt, maar ook voor beschadigingen aan uw vloeren en muren. Het snel oplossen van verstoppingsproblemen kan dit risico minimaliseren en ervoor zorgen dat uw badkamer veilig en droog blijft.

Naast het voorkomen van schade en overlast, zorgt het snel oplossen van verstoppingsproblemen ook voor uw eigen comfort. Niets is zo vervelend als een toilet dat niet goed doorspoelt of een douche die volloopt met water. Het belemmert uw dagelijkse routine en kan een bron van frustratie worden. Door direct een professional in te schakelen, kunt u snel weer genieten van een goed functionerende badkamer en toilet.

Waarom Voor Ons Kiezen?

Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden gaan we verder dan alleen het verhelpen van verstoppingen. Onze toegewijde loodgieters bieden snelle en efficiënte oplossingen, geven preventief advies en zorgen voor uw gemoedsrust. Met onze ervaring, moderne technieken en klantgerichte aanpak kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Neem Contact Op Voor Snelle Verlichting!

Zit u vast met een verstopping in uw badkamer of wc? Aarzel niet langer! Neem contact op met Loodgietersbedrijf ExtraHanden en laat onze experts het probleem vakkundig voor u oplossen. Met onze 24/7 beschikbaarheid staan we altijd voor u klaar. Vertrouw op onze loodgieters om uw waterafvoer weer vrij te maken, zodat u kunt genieten van een probleemloze en efficiënte badkamer en wc.

Verstopte Regenpijp

Verstopte Regenpijp

Heeft u last van verstopte regenpijpen? Schaamt u zich voor de lelijke vochtplekken op uw gevel of wilt u de schade aan uw woning voorkomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als dé loodgieters in de buurt hebben wij jarenlange ervaring en expertise in het oplossen van verstopte regenpijpen. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om dit probleem snel en vakkundig op te lossen om verdere schade aan uw huis en portemonnee te voorkomen.

Verstopte regenpijpen vormen een serieus probleem dat niet genegeerd mag worden. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om regenpijpen tijdig te ontstoppen:

Voorkom Waterschade: Verstopte regenpijpen kunnen wateroverlast veroorzaken, wat resulteert in beschadigde muren, funderingen en tuinperken. Tijdige ontstopping voorkomt dure reparaties. onaangename geuren in uw huis.

Bescherm de Gevel: Water dat langs de gevel stroomt kan lelijke vlekken en schade veroorzaken. Een goede waterafvoer via ontstopte regenpijpen beschermt uw gevel tegen deze ongewenste effecten.

Vermijd Schimmel en Vocht: Stagnant water door verstoppingen kan leiden tot schimmelgroei en vochtproblemen in uw woning. Een snelle ontstopping helpt schimmelvorming te voorkomen en zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Wat zijn verstopte regenpijpen?

Regenpijpen zijn essentieel voor een goede afvoer van regenwater. Ze zorgen ervoor dat het water van het dak wordt afgevoerd naar de riolering of een opvangsysteem. Echter, in de loop der tijd kan er zich vuil, bladeren, takken en ander afval ophopen in de regenpijp, waardoor deze verstopt raakt. Dit kan resulteren in diverse problemen, zoals lekkages, vochtophopingen, schimmelvorming en zelfs structurele schade aan uw woning.

Waarom snel handelen?

Het is van essentieel belang om verstopte regenpijpen snel op te lossen. Wanneer er sprake is van een verstopping, kan het regenwater niet goed afgevoerd worden. Hierdoor ontstaat er een risico op overstromingen in uw woning of op het terrein rondom uw huis. Onderstaand benoemen wij enkele belangrijke redenen waarom u onmiddellijk contact moet opnemen met een ervaren loodgieter om verstopte regenpijpen aan te pakken:

Vochtproblemen:

Verstopte regenpijpen veroorzaken vochtplekken op uw gevel en kunnen leiden tot vochtophopingen in uw muren. Dit kan op de lange termijn resulteren in ernstige schimmelvorming, wat weer kan leiden tot gezondheidsproblemen voor u en uw gezin.

Schade aan de fundering:

Wanneer het water niet goed wordt afgevoerd, kan het zich ophopen rondom de fundering van uw huis. Dit kan leiden tot structurele schade en zelfs verzakkingen, wat op zijn beurt weer hoge herstellingskosten met zich meebrengt.

Tuinschade:

Overstromingen als gevolg van verstopte regenpijpen kunnen leiden tot schade aan uw tuin, planten, en eventuele bestrating. Dit kan waardevolle investeringen ruïneren en reparaties vergen.

Verstoring van de waterafvoer:

Verstopte regenpijpen kunnen ervoor zorgen dat water niet goed wordt afgevoerd, wat kan leiden tot overstromingen op uw terrein. Dit kan niet alleen esthetische schade veroorzaken, maar ook problemen met de afvoer van water uit uw huis.

Overbelasting van de riolering:

Verstopte regenpijpen kunnen ervoor zorgen dat uw rioleringssysteem wordt overbelast. Dit kan leiden tot verstoppingen in het rioolnetwerk, wat weer kan resulteren in ernstige schade aan het rioleringssysteem en onaangename geuren in uw huis.

Voorkomen is Beter dan Genezen

Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden geloven we sterk in preventieve maatregelen om verstoppingen te voorkomen. Hier zijn enkele tips om uw regenpijpen vrij te houden van vuil en verstoppingen:

Bladvangers Gebruiken: Installeer bladvangers aan het begin van uw regenpijpen om bladeren en ander vuil tegen te houden. Hierdoor wordt de kans op verstoppingen aanzienlijk verminderd.

Regelmatig Onderhoud: Laat uw regenpijpen en dakgoten regelmatig controleren en schoonmaken door professionele loodgieters. Periodiek onderhoud voorkomt opstapeling van vuil.

Bescherm Uw Dakgoten: Zorg ervoor dat uw dakgoten goed bevestigd zijn om overmatig gewicht te voorkomen. Dit minimaliseert het risico op schade en verstoppingen.

Onze expertise in het oplossen van verstopte regenpijpen

Als ervaren loodgieters begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel en effectief verstopte regenpijpen aan te pakken. Wij beschikken over de juiste kennis, geavanceerde apparatuur en moderne technieken om elk verstoppingsprobleem op te lossen. Onze vakbekwame loodgieters zullen uw regenpijpsysteem grondig inspecteren en de verstopping lokaliseren. Vervolgens zullen zij de meest geschikte methode toepassen om de verstopping te verwijderen.

Rosa Otting
Rosa Otting
2023-08-30
Lekkende Kraan goed vervangen. Ik ben er blij mee.
Pieter Hulst
Pieter Hulst
2023-08-29
Wadi heeft me heel fijn geholpen. We hadden een lekkende douchekraan in de badkamer. Het probleem bleek in een s-koppeling te zitten, die in de muur vastzat. Dat was niet direct te verhelpen, maar de volgende dag kwam hij tussen 2 klussen door al terug om het werk af te maken. Helemaal tevreden!
Chantal Huttenhuis
Chantal Huttenhuis
2023-08-18
Radiator probleem
L Jansen
L Jansen
2023-08-17
Ik had een toiletpot die maar bleef lekken. Wadi kwam meerdere keren terug en probeerde alles, totdat de lekkage van de toilet verholpen was. Heel fijn!
Michiel Patijn
Michiel Patijn
2023-08-09
Verstopping urinoir
Jack Spit
Jack Spit
2023-08-04
Heel erg klantgericht en topservice. Dank je Wadi
Marianne Stadlander
Marianne Stadlander
2023-08-03
Kraan goed vervangen. Prettige service en vriendelijke loodgieter!
S. C.
S. C.
2023-07-29
Wadi van Loodgieter Utrecht Extrahanden heeft ons toilette- en badverstopping snel verholpen in het weekend. Hij is zeer bekwaam en heel vriendelijk!
Sven Sloof
Sven Sloof
2023-07-28
Lekkage aan de radiator opgelost. In prima handen
Ank Brouwer
Ank Brouwer
2023-07-26
Keukenkraan vervangen. Snelle en goede service

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Of u nu een kleine reparatie of een grotere installatie nodig heeft, bij ons bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare service die aan uw behoeften voldoet, ondersteund door uitstekende klantbeoordelingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw loodgietersproblemen op te lossen!