Badkamer renovatie

Hulp nodig bij het renoveren van uw badkamer? 

Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken of om direct een offerte aan te vragen.

Voor al uw rioolwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk meer

Heb je help nodig bij het monteren van sanitair? Lees snel verder!

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om de hemelwaterafvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden. Is dit niet het geval? Dan komen wij u graag helpen.

Bekijk meer

Hulp nodig bij gas- en waterleidingen? Neem dan contact met ons op of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Heeft u hulp nodig bij een badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

Badkamer en wc renovatie

Of u nu een moderne look wilt of een klassieke stijl, wij helpen uw badkamer om te toveren tot een prachtige en functionele ruimte. Met onze jarenlange ervaring en aandacht voor detail, zorgen wij voor een zorgeloos renovatieproces van begin tot eind. Ontdek de mogelijkheden en laat uw badkamer de perfecte plek van comfort en stijl worden.

Waarom voor ons kiezen?

Professioneel

Vanaf het eerste contact proberen wij de klant zo professioneel mogelijk te helpen.

Uitgerust

Wij werken met de beste materialen.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Wij bieden 24-uur service aan, ook in het weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is gevestigd in Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleine reparaties, renovaties en complete projecten.

Wij hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Ontwerp uw droombadkamer

In dit gedeelte richten we ons op de creatieve aspecten van uw badkamerrenovatie. Samen verkennen we ontwerpkeuzes, indelingsoverwegingen en materialen om uw droombadkamer werkelijkheid te maken. Laat ons uw visie tot leven brengen met een perfect afgestemde combinatie van stijl en functionaliteit.

Hoe ontwerp je een droom badkamer?

Het ontwerpen van je droom badkamer kan lastig zijn. Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende soorten stylen. Hoe kies je daar nu tussen? Hieronder hebben wij een stappenplan samengesteld die een handje kan helpen.

Stap 1: Inspiratie verzamelen
Begin met het verzamelen van ideeën en inspiratie. Blader door tijdschriften, websites en social media, bijvoorbeeld Pinterest, om verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen te bekijken.

Stap 2: Behoeften en wensen bepalen
Maak een lijstje van de behoeften en wensen. Denk na over de functionaliteit van uw badkamer, zoals opbergruimte, verlichting en sanitaire voorzieningen. Wat is essentieel en wat zou een extra luxe zijn?

Stap 3: Indeling
Bekijk de huidige indeling van de badkamer en bedenk hoe de ruimte efficiënter kan worden gebruikt. Overweeg of de indeling gewijzigd kan worden door een betere doorstroming en functionaliteit.

Stap 4: Materialen en kleur
Kies materialen en kleuren die passen bij je stijl en budget. Overweeg duurzame en onderhoudsvriendelijke opties voor een langdurige investering.

Stap 5: Professioneel ontwerp en advies
Werk samen met een professionele ontwerper of loodgieter om ideeën om te zetten in een concreet plan.

Stap 6: Budget en tijdschema bepalen
Stel een realistisch budget en tijdschema op voor het renovatieproject. Zorg ervoor dat je ruimte laat voor onvoorziene kosten en vertragingen.

Stap 7: De renovatie starten
Met een duidelijk plan en een betrouwbaar team kunt je nu beginnen aan de renovatie. Volg de voortgang nauwgezet en zorg ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel hier je vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.