Loodgieter Vleuten

Home /Loodgieter Vleuten

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is een toonaangevend loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van betaalbare en hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een geweldige reputatie opgebouwd en zijn we er trots op dat we de gemeenschap betrouwbare en professionele loodgietersdiensten kunnen bieden.

Loodgieter Utrecht

Professioneel

Uitgerust

Loodgieter Utrecht

Vertrouwd

24/7 Service

Loodgieter Utrecht

Professioneel

Uitgerust

Loodgieter Utrecht

Vertrouwd

24/7 Service

Wij helpen je met alle loodgieters klussen in Bunnik en omgeving.

Een van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf is onze focus op het aanbieden van betaalbare service. We begrijpen dat loodgietersproblemen vaak onverwachts komen en niet altijd binnen het budget passen. Daarom streven we ernaar om onze diensten tegen eerlijke prijzen aan te bieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat al onze klanten toegang hebben tot hoogwaardige loodgietersdiensten, ongeacht hun financiële situatie.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden in Vleuten

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht  en hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Blije klanten
110 +
Loodgieter Utrecht
Klussen uitgevoerd
1110 +

Wil je ook gebruik maken van onze diensten?

Naast onze betaalbare service zijn we ook trots op de goede reviews die we hebben ontvangen van onze tevreden klanten. Het is onze topprioriteit om ervoor te zorgen dat al onze klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we leveren. Ons team van ervaren en goed opgeleide loodgieters staat klaar om elk probleem aan te pakken, van lekkende kranen tot verstopte rioleringen en alles daartussenin. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en verwachtingen te begrijpen, en we streven ernaar om hun problemen op te lossen met een professionele aanpak en vakmanschap.

Lekkage Utrecht

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht hebben jarenlange ervaring in het loodgietersvak. Wij hebben veel ervaring op het gebied van reparaties, renovaties en volledig nieuw loodgieterswerk.

Onze betrouwbare vakmannen hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Of u nu een kleine reparatie of een grotere installatie nodig heeft, bij ons bent u in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een betaalbare service die aan uw behoeften voldoet, ondersteund door uitstekende klantbeoordelingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw loodgietersproblemen op te lossen!