Sanitair monteren

Hulp nodig bij het installeren of monteren van uw sanitair? 

Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken of om direct een offerte aan te vragen.

Voor al uw rioolwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Bekijk meer

Snel je lekkage opgelost hebben? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk meer

Heb je help nodig bij het monteren van sanitair? Lees snel verder!

Bekijk meer

Heeft u last van verstopte leidingen, afvoeren of afvoeren? Neem dan gerust contact met ons of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Het is erg belangrijk om de hemelwaterafvoer schoon en vrij van verstoppingen te houden. Is dit niet het geval? Dan komen wij u graag helpen.

Bekijk meer

Hulp nodig bij gas- en waterleidingen? Neem dan contact met ons op of lees verder via onderstaande link.

Bekijk meer

Heeft u hulp nodig bij een badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk meer

Sanitair werkzaamheden

Het is belangrijk dat het installeren of monteren van sanitair correct wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om een badkamer, een leuken of een andere ruimte in je woning. Wanneer dit niet goed wordt gedaan, is er een verhoogd risico op lekkages en verstoppingen.

Waarom voor ons kiezen?

Professioneel

Vanaf het eerste contact proberen wij de klant zo professioneel mogelijk te helpen.

Uitgerust

Wij werken met de beste materialen.

ProFix-reparatie

Het leveren van efficiënte oplossingen om uw ruimte soepel te laten functioneren.

24/7-uursservice

Wij bieden 24-uur service aan, ook in het weekend.

Welkom bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden

Loodgietersbedrijf ExtraHanden is gevestigd in Utrecht. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleine reparaties, renovaties en complete projecten.

Wij hebben veel kennis op het gebied van toilet & badkamer renovaties, tegelwerk, riool werkzaamheden, gas & waterinstallaties en lekkages & verstoppingen.

Installeren/monteren sanitair

Heeft u sanitair dat moet worden gemonteerd/geïnstalleerd? Loodgietersbedrijf ExtraHanden zijn we gespecialiseerd in het monteren en installeren van sanitair in uw huis of bedrijf. We staan klaar om uw badkamer, keuken of andere ruimte onder handen te nemen.
Sanitair plaatsen, monteren en kitten

Het plaatsen van sanitair is een precieze klus die volgens specifieke stappen moet worden uitgevoerd voor een perfect resultaat. Bij Loodgietersbedrijf ExtraHanden volgen onze ervaren loodgieters een proces om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer, toilet of douche vakkundig en efficiënt wordt geïnstalleerd.

Onze Stappen voor Sanitair Installatie:

Voorbereiding en Planning: We beginnen met een grondige inspectie en overleg om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. We maken een gedetailleerd plan en zorgen voor alle benodigde materialen.

Verwijderen van Oud Sanitair: Indien nodig verwijderen we het oude sanitair, zonder schade aan uw woning.

Installatie van Leidingen: We zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van de water- en afvoerleidingen.

Plaatsen van Sanitair: Uw nieuwe sanitair wordt zorgvuldig geïnstalleerd, van wastafels en toiletten tot baden en douches. Alles wordt goed uitgelijnd en stevig bevestigd.

Aansluiten en Testen: We sluiten alle leidingen aan en testen de installaties op lekken en juiste werking. Wij willen u natuurlijk niet achterlaten met een niet werkend sanitair.

Afwerking en Opruimen: Tot slot werken we alles netjes af en laten we uw ruimte schoon en opgeruimd achter.

Marieke Nederhand
Marieke Nederhand
4 Januari 2024
Werkzaamheden: Wasmachinekraan verplaatst en leidingwerk. Timmerwerk aan de wasmachine-ombouw. Elektra. Wadi heeft goed meegedacht over de beste oplossing. Komt de afspraken na, reageert snel en levert topkwaliteit. Mohammed werkt netjes en zorgvuldig.
Natascha Mulleneers
Natascha Mulleneers
26 December 2023
Heel blij met onze badkamer op zolder.
Sudarsan V
Sudarsan V
22 December 2023
Very good experience. Blockage issue was resolved quickly. Highly recommended
rocus van den Heuvel
rocus van den Heuvel
13 December 2023
Uitstekende service, Wadi reageerde vrijwel meteen op mijn belletje en was zeer snel ter plaatse. Hij is heel flexibel qua tijd. Kraan en wc deskundig en snel gerepareerd!
Simone
Simone
5 December 2023
Wadi is een goede betrouwbare loodgieter die snel reageert en langskomt. Hij heeft twee kranen vervangen en had zelf kranen bij zich wat fijn was want ik wist niet welke kranen erop konden. Verder heeft hij mijn wc's weer goed laten lopen. Eén wc was lastiger en deed het nog niet gelijk goed. Hij kon snel weer langskomen om de wc alsnog in orde te maken. Kortom een aanrader!
Lucas Keijning
Lucas Keijning
23 November 2023
Snel en fijn geholpen bij lekkage van kraan!
Joost Beeftink
Joost Beeftink
22 November 2023
Vakman! Komt snel en lost mijn lekkage snel en vakkundig op.
Joren Schep
Joren Schep
7 November 2023
Wadi is een topper, heeft goed geholpen bij een klusje over de regenwaterafvoer/riool aansluiting
Rehana Bosma
Rehana Bosma
21 Oktober 2023
Ik had problemen met de afvoer van de wasmachine. Dit is snel verplaatst en vernieuwd. Gelijk alles maar even vast gezet wat los zat. Nu kan ik weer met een gerust hart de was doen.
Sebastiaan
Sebastiaan
10 Oktober 2023
Wadi is een erg fijne loodgieter. Reageert snel en heeft geholpen met het oplossen van de lekkage van mijn toilet en bij het aansluiten van andere kranen op mijn radiator. En daarnaast fijn om nog een koffieliefhebber te ontmoeten :). Aangeraden!

Stel hier je vraag

Heeft u nog een vraag, wilt u een klus bespreken of direct een afspraak inplannen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via één van onderstaande knoppen.